Muncie TG PTO Серија

Muncie TG PTO

Опис

На Muncie TG del Torrente, е најстариот разноврсна и широко се користи двоен тип опрема моќ полетување во индустријата, Серија TG е на располагање со 10 соодноси брзина, 19 видови промена, 19 output shaft options and input gears for all popular transmissions. The TG Series PTO can be configured to meet the speed, вртежен момент, и барања коњски сили од повеќето апликации.

Клучни карактеристики / Предности:

 • Умре-Наѓ алуминиумско куќиште: Намалува тежината и бучава, со супериорен дисипација на топлина
 • 6 или 8-завртки домување: За поедноставена инсталација
 • модуларен дизајн: Обезбедува флексибилност и леснотија на поправка
 • Постојана мрежа влез брзина: Изолати пренос од грешки ангажман
 • компактна големина: Намалува монтажа пречки
 • Електрична / хидраулична опција промена: Ја елиминира потребата за кабли промена
 • Екстра голем отвор промена капак: Овозможува лесен пристап за да се провери реакција
 • Rotatable хидраулични прирабници: Максимизира дозвола пумпа

заеднички апликации:

 • депонија камион

 • депонија Приколки

 • одбиваат возила

 • вакуум Камиони

 • Нови возила

 • исфрлувачот Приколки

 • резервоарот Камиони

 • авто транспорт

 • Во живо кат Приколки

 • Возила за обновување

 • Камион монтирани кранови

 • Течни Масовно Транспорт

Muncie TG серијата БрошураMuncie TG серијата Брошура

Преземи како PDF

Muncie TG Делови сломMuncie TG PTO Делови слом

Преземи како PDF

Прирачник Muncie TG КористењеПрирачник Muncie TG Користење

Преземи како PDF

Упатство за инсталација Muncie TGУпатство за инсталација Muncie TG

Преземи како PDF

Muncie TG Trouobleshooting ВодичMuncie Series Упатство за TG Решавање проблеми

Преземи како PDF

Muncie TG серијата Спецификации
станбена изградба алуминиум
брзина на коефициенти 10
Излез вратило Опции 16
Rotatable пумпа Прирабница стандард
Аранжмани Собранието 4
Менувач терени Понудена 77
приближна тежина 22 lbs. (10 Килограм.)
Макс вртежен момент
наизменичното 285 lbs.ft. (386 nm)
континуирано 200 lbs.ft. (270 nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
наизменичното 54 HP (40 kW)
континуирано 38 HP (28 kW)
Камион делови Магазин

Треба слободен ПОДДРШКА ОД ЕДЕН ОД НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ?

ЈАВИ СЕ СЕГА >
Ни е-мејл >