Muncie SSH2 / SSV2 PTO Серија

Muncie SSH2 / SSV2 PTO Серија

Опис

на SSH2 & SSV2 PTO Серија Сплит шахтите се дизајнирани да ја користите главната осовина возилото како нивниот придонес и да се обезбеди повеќе излези за помошната опрема моќ.

SSH2 & SSV2 Сплит Вратило на енергија полетувања се користи ултра-висока PTOs должност кога помошни моќ барања надмине капацитетот на пренос монтиран PTOs или каде што се потребни дополнителни излези PTO

Сплит шахтите се дизајнирани да ја користите главната осовина возилото како нивниот придонес и да се обезбеди повеќе излези за помошната опрема моќ. Сплит Вратило PTOs обично се користи за стационарни апликации. кога се вклучени, главниот диск вратило е исклучен од задната оска.

Клучни карактеристики / Предности:

 • Исправена или хоризонтална верзии: Обезбедување на пристап до излез дискови колку што е потребно
 • Прецизност земјата на задолженост: за тивка, испорака висок вртежен момент власта
 • контроли воздух поместување: лесно активирање
 • Индивидуални контроли излез: Флексибилност и моќ за заштеда на повеќе дискови
 • Спојката опција Shift: Производот може да се активира самостојно без запирање на други функции
 • Рамка за монтажа опција комплет: Нуди лесна инсталација со користење месеци тип изолација

заеднички апликации:

 • кранови

 • оган пумпи

 • Повеќе пумпа Дискови

 • Хидраулични хибриден Дискови

 • Бетонски Пумпи

 • компресори за воздух

 • Нафтено поле Winch Дискови

Muncie SSH2 SSV2 Серија БрошураMuncie SSH2 & SSV Серија Брошура

Преземи како PDF

Muncie SSH2 Серија Спецификации Muncie SSH2 SSV2 Серија Спецификации
приближна тежина 234 lbs. (106.1 Килограм.) 255 lbs. (115.7 Килограм.)
Макс вртежен момент
автопат Наизменичното 14,000 lbs.ft. (21,000 nm)
излез 940 lbs. ФТ. (1,274 nm) 796/433 lbs. ФТ. (1079/587 nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
излез 178 HP (133 kW) 152/82 (113/61 kW)
Камион делови Магазин

Треба слободен ПОДДРШКА ОД ЕДЕН ОД НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ?

ЈАВИ СЕ СЕГА >
Ни е-мејл >