Muncie реверзибилна RG РЛ 83 PTO Серија

Muncie реверзибилна RG РЛ 83 PTO СеријаОпис:

Серија PTO RG нуди една брзини напред и една брзина обратна. Дизајнирано за да се користи на само крик апликации, the RG is a 6-bolt unit with standard lever shift, и одредбите опционални воздух поместување на располагање.

Клучни карактеристики / Предности:

  • Реверзибилна ротација излез: Идеален за возење механички макари или појавување управувано опрема ротациона потреби
  • 6 монтажа и способности вртежен момент: Обезбедува апликации за повеќето моќ барања
  • Постојана мрежа влез брзини: Заштитете пренос на брзини од оштетување од постапките за промена несоодветна
  • Има поместување опција на располагање: обезбедува едноставен, позитивна функција смена

заеднички апликации:

  • Течни Трансфер Пумпи

  • механички макари

Muncie RG PTO БрошураMuncie RG Series PTO Parts Breakdown

Преземи како PDF

Muncie RG PTO Делови сломПрирачник Muncie RG серија PTO Користење

Преземи како PDF

Прирачник Muncie РЛ PTO КористењеПрирачник Muncie РЛ Серија PTO Користење

Преземи како PDF

Прирачник Muncie РЛ PTO Делови сломMuncie РЛ Серија PTO Делови слом

Преземи како PDF

Muncie реверзибилна PTO Спецификации

RG серија RL Серија 83 серија
станбена изградба алуминиум алуминиум Гусани
приближна тежина 22 lbs. (38.6 Килограм.) 25 lbs. (11.3 Килограм.) 115 lbs. (52.2 Килограм.)
Макс вртежен момент
наизменичното 140 lbs.ft. (190 nm) 200 lbs.ft. (271 nm) 500 lbs.ft. (678 nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
наизменичното 26 HP (19 kW) 38 HP (28 kW) 95 HP (71 kW)
Камион делови Магазин

Треба слободен ПОДДРШКА ОД ЕДЕН ОД НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ?

ЈАВИ СЕ СЕГА >
Ни е-мејл >