Muncie РС PTO Серија

Muncie РС PTOОпис:

Muncie РС PTO серијата е задниот монтирани моќ полетување единица. Задна планината PTOs се стандард во Европа за многу години. Тие се обично полесно да се инсталира, бидејќи тие не се предмет на проблеми мешањето заедничко со страна монтирани моќ полетувања. Тие стануваат се повеќе заеднички во Северна Америка поради ограничениот пристап до традиционалните страна качи отвори пренос. Muncie во партнерство со нашите европски операции нуди широк спектар на задните монтирани PTOs за апликации странски и домашни пренос, вклучувајќи Итон Ултра-Shift автоматизираниот рачен менувач и на Caterpillar целосно автоматски менувачи.

Клучни карактеристики / Предности:

  • Задна планината дизајни не бараат опрема реакција да се прилагоди и без рамка или издувните мешање.
  • Повеќе излезни се достапни, како и едноставни верзии исклучите правилно да одговара на брзина излез на вашите барања.
  • Директен планината пумпа прирабници се достапни на повеќето задните монтирање PTO модели, сепак погонската група излез е најчест.
  • Повеќето Серија RS PTOs се префрли на воздухот, но спојката верзии поместување можност се достапни за популарни во Северна Америка апликации.

Muncie РС Делови сломMuncie РС PTO Делови слом

Преземи како PDF

Прирачник Muncie РС КористењеПрирачник Muncie РС Користење

Преземи како PDF

Muncie Прирачник РС инсталацијаУпатство за инсталација Muncie РС Серија

Преземи како PDF

Muncie РС Серија Спецификации
приближна тежина 15 lbs. (6.8 Килограм.)
Макс вртежен момент
наизменичното 276 lbs.ft. (347 nm)
континуирано 193 lbs.ft. (261 nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
наизменичното 67 HP (50 kW)
континуирано 37 HP (27 kW)
Камион делови Магазин

Треба слободен ПОДДРШКА ОД ЕДЕН ОД НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ?

ЈАВИ СЕ СЕГА >
Ни е-мејл >