Muncie SS66 PTO Серија Сплит Вратило моќ полетување

Muncie SS66 PTO СеријаОпис:

SS66 Серија Сплит Вратило PTOs се користи за да обезбеди две 6-болт PTO отвори каде што не постои на главниот пренос или каде ограниченоста на просторот, го ограничи пристапот до втората отворање пренос. Сплит шахтите се дизајнирани да ја користите главната осовина возилото како нивниот придонес и да се обезбеди повеќе излези за помошната опрема моќ. кога се вклучени, главниот диск вратило е исклучен од задната оска. На SS66 обично се користи за шасијата кои се движат до класа 5.

Клучни карактеристики / Предности:

 • На SS66 исто така се користи зад еден del Torrente, да им понуди повеќе опции PTOSS66 Сплит вратило PTO
 • (2) 6-Болт PTO отвори може да го прифати различни заеднички PTO серија како што се TG или CS6
 • Ангажман може да биде преку воздух поместување или тешки притисни / повлече кабел

заеднички апликации:

 • депонија камион

 • одбиваат возила

 • вакуум Камиони

 • Нови возила

 • Truck Mounted Cranes

 • Возила за обновување

 • авто транспорт

 • резервоарот Камиони

Muncie SS66 БрошураMuncie SS66 Серија Брошура

Преземи како PDF

Muncie SS66 Делови сломMuncie SS66 Сплит Вратило делови слом

Преземи како PDF

Прирачник Muncie SS66 КористењеПрирачник Muncie SS66 Серија Користење

Преземи како PDF

Упатство за инсталација Muncie SS66Muncie SS66 del Torrente, Упатство за инсталација

Преземи како PDF

Спецификации Серија Muncie SS66
Излез вратило Опции варира w / PTOs монтирани
Преку Вратило Прирабници Спајс 1410, 1500/1510 серија
приближна тежина 20 lbs. (9.1 Килограм.)
Макс вртежен момент
автопат Наизменичното 14,000 lbs.ft. (21,000 nm)
PTO диск опрема 1,200 lbs.ft. (1,624 nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
PTO диск опрема 228 HP (1701 kW)
Камион делови Магазин

Треба слободен ПОДДРШКА ОД ЕДЕН ОД НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ?

ЈАВИ СЕ СЕГА >
Ни е-мејл >