Muncie GB del Torrente, Менувач

Muncie GB PTO менувачОпис:

The Muncie GB PTO gearbox is a front mount gearbox that offers a variety of options for crankshaft driven PTOs.
Достапни во широк спектар на стапките на брзина, опции промена, и држачи пумпа, менувачот GB серијата е многу флексибилен единица за предните апликации возење.

На горната половина на овие менувачи се состои од модифициран Muncie гард Серија еден степен на пренос del Torrente, и монтажа плоча. Во крајна единица може да биде TG (GB10), CS (GB60), или реверзибилна PTO (GB30 и GB40) во зависност од барањата на системот. Овој тип на PTO е релативно ретка, но сега некогаш беше стандард средства за обезбедување на енергија за возила контрола снег.

Клучни карактеристики / Предности:

  • алуминиумско куќиште: лесни, тивко
  • На располагање во многу коефициенти брзина: разноврсност
  • Достапно спојка тип Shift единица: Префрли во движење
  • Различни опции директен приклучок: разноврсност

заеднички апликации:

  • Мраз и снег контрола на возила

Muncie GB БрошураMuncie GB PTO Брошура

Преземи како PDF

Muncie PTO Спецификации GB10 Серија GB30 Серија GB40 Серија GB60 Серија
брзина на коефициенти 4 1 1 1
Излез вратило Опции 12
Rotatable пумпа Прирабница стандард
Собранието Artangements 3
приближна тежина 45-72 lbs. (20.4-32.7 Килограм.)
Макс вртежен момент
Наизменичното До 220 lbs.ft. (298 nm)
Континуирано До 154 lbs.ft. (209 nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
Наизменичното До 42 HP (31 kW)
Континуирано До 29 HP (22 kW)
Камион делови Магазин

Треба слободен ПОДДРШКА ОД ЕДЕН ОД НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ?

ЈАВИ СЕ СЕГА >
Ни е-мејл >