Muncie 8405A / 8406Серија PTO

Muncie 8405A 8406A серија PTO

Опис

Muncie моќ производи "8405A / 8406A серија PTO користи 8-болт монтажа за Eaton, Meritor and Mack transmission openings. With a rigid structure and 225 ФТ. lb. of intermittent torque, овој центар е сигурно да ги обезбеди сите на вашите потреби апликација. Заеднички апликации вклучуваат употреба во дампери.

Клучни карактеристики / Предности:

  • Интеграл 8-завртка монтажа рампа
  • SAE "Б" или SAE "Б-Б", 2- или 4-завртка пумпа монтажа прирабница и 1 ¼ "опционални вратило
  • Исцедете порта
  • Инспекција порта за реакција прилагодување
  • 3 популарни коефициенти брзина еквивалентна на TG8S-U6807, 08 и 09 PTOs
  • Наизменичното вртежен момент рејтинг на 225 ФТ. lb.
Muncie 8405A? Конструкција број на модел

Muncie 8405A / 8406Прирачник за сопственик,Muncie 8405A / 8406Прирачник за сопственик, Серија PTO

Преземи како PDF

Muncie 8405A / 8406Прирачник Серија КористењеMuncie PTO 8405A / 8406Прирачник за Користење

Преземи како PDF

Muncie PTO Спецификации 8405A 8406AMuncie PTO 8405A 8406A Спецификации

Преземи како PDF

8405А – 8406A серија PTO Спецификации
станбена изградба Гусани
брзина на коефициенти 3
Излез вратило Опции 2
Собранието Artangements 2
приближна тежина 37 lbs. (16.8 Килограм.)
Макс вртежен момент
наизменичното 225 lbs.ft. (312 nm)
континуирано 161 lbs.ft. (218 nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
наизменичното 44 HP (33 kW)
континуирано 31 HP (23 kW)
Камион делови Магазин

Треба слободен ПОДДРШКА ОД ЕДЕН ОД НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ?

ЈАВИ СЕ СЕГА >
Ни е-мејл >