Muncie CS10 CS11 PTO

Muncie CS10 CS11 PTOОпис:
На CS10 Серија Power полетување е тешка должност, 10-Болт, Спојката Shift del Torrente, специјално дизајниран за Алисон WorldR и Caterpillar преноси. На CS10 Серија Power полетување е тешка должност, Спојката Shift del Torrente, специјално дизајниран за Алисон WorldR и Caterpillar преноси. Серија PTO CS10 е ангажирана со помош на електромагнетниот активира, квачило пакет. електромагнетниот ангажманот е изграден во del Torrente, и инсталација е поедноставен од страна на барање на само еден приклучок за црево. А далечински монтирани електромагнетниот опција е достапна за повеќе компактен монтажен.

На CS10 е оценет со 500 lb.ft. вртежен момент и 95 H.P. @ 1000 RPM.

Ако имате било какви прашања или е потребна помош идентификување на вашиот del Torrente, или делови, контактирајте со нас денес, или јавете ни се од понеделник до петок 8 часот претпладне за да се 5 часот попладне EST на 877-766-4600 или 407-872-1901. Ние нудиме истиот ден, превозот во светот.

Клучни карактеристики / Предности:

  • Три далечински монтажа на излез шахтите во двете приспособени и прирабница видови: Флексибилност за далечински пумпа дискови
  • S.A.E. “B”, “BB”, и “C”; ОД 5462 директна опции планината пумпа: Одговара на повеќето популарни пумпи
  • Rotatable директна прирабници планината: Им овозможува на пумпата за да биде поставен за максимална дозвола
  • Патентиран Muncie повлечете сопирачките: Спречува вратило ротација во “OFF” Мод
  • Стандард за подмачкување под притисок: Без дополнителни трошоци
  • Две аранжмани собранието: Дозволува PTO да биде монтиран на вратило високи или ниски, од двете страни на преносниот

заеднички апликации:

  • одбиваат возила

  • Љубе Камиони

  • копач derricks

  • кранови

Muncie CS10 / CS11 Серија БрошураMuncie CS10 / CS11 Серија Брошура

Преземи како PDF

Muncie CS10 / CS11 Делови сломMuncie CS10 / CS11 серија делови слом

Преземи како PDF

Muncie CS10 / Прирачник CS11 Серија КористењеMuncie CS10 / Прирачник CS11 Серија Користење

Преземи како PDF

Muncie CS10 / Упатство за инсталација CS11 СеријаMuncie CS10 / Упатство за инсталација CS11 Серија

Преземи како PDF

CS10

CS11

Muncie CS10-CS11

Muncie CS10 – CS11 Серија Спецификации
станбена изградба нодуларен лив
брзина на коефициенти 5
повлечете сопирање стандард
Излез вратило Опции 10
Rotatable пумпа Прирабница стандард
Аранжмани Собранието 2
приближна тежина 68 lbs. (30.9 Килограм.)
Макс вртежен момент
наизменичното 500 lbs.ft. (648 nm)
континуирано 350 lbs.ft. (475 nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
наизменичното 95 HP (71 kW)
континуирано 67 HP (50 kW)
Камион делови Магазин

Треба слободен ПОДДРШКА ОД ЕДЕН ОД НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ?

ЈАВИ СЕ СЕГА >
Ни е-мејл >