Muncie del Torrente, Адаптери

Muncie del Torrente, АдаптериОпис:

Muncie PTO Gear адаптери за монтирање помеѓу пренос на возилото и моќ полетување, и може да служи повеќе намени. Најчесто, адаптери се користи за промена на насоката на вртење на излез вратило del Torrente,. Тие, исто така може да се користи за просторот на PTO надвор и далеку од случај на пренос. На некои увезени или не-SAE стандард преноси тие овозможуваат за монтажа на стандардниот 6-болт моќ полетувања. Менувач Адаптери се достапни да ги собере повеќето популарни преноси.

Клучни карактеристики / Предности:

  • Различни конфигурации тело: Може да се преселат на PTO излез вратило за подобрување на дозвола за погонска осовина или директно во комбинација пумпа
  • ротација промени PTO вратило: Натпревари PTO ротација на онаа на погонските опрема
  • Стандардни и нестандардни шеми Болт: Натпревари SAE стандард PTOs нестандардни преноси

заеднички апликации:

  • Каде што е потребно да се промени ротација, избегнат пречките или прилагоди PTO монтирање на системот за пренос

Muncie Gear адаптери БрошураMuncie Gear Адаптери Брошура

Преземи како PDF

Muncie Gear Адаптери Делови сломMuncie Gear Адаптери Делови слом

Преземи како PDF

Камион делови Магазин

Треба слободен ПОДДРШКА ОД ЕДЕН ОД НАШИТЕ ЕКСПЕРТИ?

ЈАВИ СЕ СЕГА >
Ни е-мејл >