Muncie TG PTO Series

Muncie TG PTO

Përshkrim

Muncie TG PTO është më i zhdërvjellët dhe e përdorur gjerësisht tipit double gear pushtet të marrë-off në industrinë e, TG Series është në dispozicion me 10 raportet shpejtësi, 19 llojet ndryshim, 19 output shaft options and input gears for all popular transmissions. The TG Series PTO can be configured to meet the speed, çift ​​rrotullues, dhe kërkesat kuaj-fuqi e shumicën e aplikimeve.

Key Features / përfitimet:

 • Die-hedhur alumini strehim: Zvogëlon peshën dhe zhurma, me shpërndarje të lartë të ngrohjes
 • 6 ose 8-bulon strehim: Për instalim thjeshtuar
 • dizajn modular: Ofron fleksibilitet dhe lehtësinë e riparimit
 • Constant rrjetë gear input: Izolon transmetimin nga gabimet angazhimit
 • madhësia Compact: Minimizon ndërhyrje në rritje
 • Elektrike / hidraulike opsion ndryshim: Eliminon nevojën për kabllot ndryshim
 • Shumë i madh hapja mbuluar ndryshim: Lejon qasje të lehtë për të kontrolluar reagim të ashpër
 • fllanxha rrotullueshem hidraulike: Maksimizon pastrimin pompë

Kërkesave të përbashkëta:

 • kamionë hale

 • Trailers hale

 • automjete të refuzojë

 • vakum Trucks

 • Utility Vehicles

 • Trailers shtypës

 • Tank Trucks

 • Auto Transport

 • Trailers jetojnë Floor

 • rimëkëmbjes Makina

 • Kamion montuar Vinçat

 • Liquid Transportation Bulk

Muncie TG Series BroshuraMuncie TG Series Broshura

Shkarko PDF

Muncie TG Pjesë BreakdownMuncie TG PTO Pjesë Breakdown

Shkarko PDF

Manual Muncie TG ShërbimiManual Muncie TG Shërbimi

Shkarko PDF

Muncie TG Instalimi ManualMuncie TG Instalimi Manual

Shkarko PDF

Muncie TG Trouobleshooting GuideMuncie TG Series Troubleshooting Guide

Shkarko PDF

Specifikimet Muncie TG Series
Housing Construction alumin
Raportet Speed 10
Output Options Heshta 16
Rotatable Pump fllanxhë standard
Marrëveshjet e kuvendit 4
Pitches veshje Ofruara 77
përafërt Pesha 22 lbs. (10 Kg.)
Max Torque
përhershme 285 lbs.ft. (386 Nm)
i vazhdueshëm 200 lbs.ft. (270 Nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
përhershme 54 HP (40 kW)
i vazhdueshëm 38 HP (28 kW)
Truck Parts Store

DUHET pa mbështetje nga një prej ekspertëve tanë?

Telefononi tani >
EMAIL SHBA >