Muncie PTO Heshta Extension

Muncie PTO bosht extensionPërshkrim:

Bosht extension Muncie PTO, për Allison 3000 dhe 4000 transmetimit Series ofrojnë të lehtë instalimin pompë hidraulike duke lëvizur pompë hidraulike të rritet në pjesën e pasme të transmetimit. Bosht Extensions janë në dispozicion për shumicën Allison 3000 & 4000 Series transmission applications and popular pump mounts.

Key Features / përfitimet:

  • përshtatet Allison 3000 dhe 4000 transmetimet seri – Transmetimet Popular automatike
  • rritet drejtpërdrejta të mëdha veshje apo pompa piston – zëvendëson DRIVELINE; Shkurton kohën e instalimit
  • Zëvendëson disqet para motor – Eliminon koston e në rritje e përparme; performanca e përmirësuar – pompë ndodhet afër furnizimin e naftës
  • Ndodhet pompë nën kamion – vend më të sigurt
  • Katër madhësive dalëse – S.A.E. “B”, “BB”, “C”, dhe DIN 5462 – Përshtatet modele popullore pompë

Kërkesave të përbashkëta:

  • refuzoj Pajisje

  • Pajisje Utility

  • Organet hale

  • Akulli dhe bora Kontrollit Makina

Muncie Shaft Zgjerime BroshuraMuncie PTO Shaft Extensions Brochure

Shkarko PDF

Muncie Shaft Zgjerime Pjesë BreakdownMuncie PTO Heshta Extension Pjesë Breakdown

Shkarko PDF

Manual Muncie Shaft Zgjerime ShërbimiMuncie PTO Heshta Extension Instalimi Manual

Shkarko PDF

SHËNIME PËR bosht EXTENSION:

1. Transmetimit duhet të ketë mbështetjen e pasme instaluar si furnizohen nga prodhuesi automjeteve.

2. Allison 4000 seri: ES nuk aktualisht në dispozicion për 7 shpejtësia e transmetimit HD4700. Nuk është aktualisht në dispozicion për çdo 4000 retarder ose njësitë me ftohësit vaj pasme-montuar.

3. Të gjitha ES Kits janë për marrëveshjet bosht PTO ulëta. "3" në anën e majtë dhe "1" në anën e djathtë.

Specifikimet Muncie PTO Heshta Extension
Output Options Heshta S.A.E. “B” S.A.E. “BB” S.A.E.”C” NGA 5462
Rotatable Pump fllanxhë po
Artangements e kuvendit 2
përafërt Pesha 42 lbs. (19.05 Kg.)
Max Torque
ME CD10:
përhershme 400 lbs.ft. (542 Nm)
i vazhdueshëm 280 lbs.ft. (379 Nm)
ME CS10 / 11:
përhershme 500 lbs.ft. (678 Nm)
i vazhdueshëm 350 lbs.ft. (475 Nm)
ME CS24 / 25:
përhershme 325 lbs.ft. (440 Nm)
i vazhdueshëm 228 lbs.ft. (308 Nm)
ME CS40 / 41:
përhershme 600 lbs.ft. (813 Nm)
i vazhdueshëm 430 lbs.ft. (569 Nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
ME CD10: 76 HP (57 kW)
ME CS10 / 11: 95 HP (71 kW)
ME CS24 / 25: 62 HP (46 kW)
ME CS40 / 41: 42 HP (85 kW)
Truck Parts Store

<style p =”text-align: qendër;”><style = Span”ngjyrë: #ffffff; përmasa e germave: 34px;”><i fortë>DUHET pa mbështetje nga një prej ekspertëve tanë?</i fortë></hapësirë></p>

Telefononi tani &gt;
EMAIL SHBA &gt;