Muncie GB PTO Gearbox

Muncie GB PTO gearboxPërshkrim:

The Muncie GB PTO gearbox is a front mount gearbox that offers a variety of options for crankshaft driven PTOs.
Në dispozicion në një gamë të madhe të raporteve të shpejtësisë, opsionet ndryshim, dhe instalimet pompë, gearbox GB Seria është një një njësi shumë fleksibël për aplikimet e para makinë.

Gjysma e lartë e këtyre gearboxes përbëhet nga një modifikuar Muncie SG seri gear vetme PTO dhe pjatë në rritje. Njësia e poshtme mund të jetë një TG (GB10), CS (GB60), ose PTO kthyeshëm (GB30 dhe GB40) në varësi të kërkesave të sistemit. Ky lloj i PTO është relativisht e pazakontë tani, por dikur ishte mjeti standarde të siguruar pushtet mbi automjetet e kontrollit të dëborës.

Key Features / përfitimet:

  • strehim alumini: Peshë e lehtë, i qetë
  • Në dispozicion në shumë raporte të shpejtësisë: shkathtësi e mendjes
  • Në dispozicion Clutch njësi lloji Shift: Shift në lëvizje
  • Shumëllojshmëri e opsioneve të drejtpërdrejta mali: shkathtësi e mendjes

Kërkesave të përbashkëta:

  • Akulli dhe bora Kontrollit Makina

Muncie GB BroshuraMuncie GB PTO Broshura

Shkarko PDF

Muncie PTO Specifikimet GB10 Series GB30 Series GB40 Series GB60 Series
Raportet Speed 4 1 1 1
Output Options Heshta 12
Rotatable Pump fllanxhë standard
Artangements e kuvendit 3
përafërt Pesha 45-72 lbs. (20.4-32.7 Kg.)
Max Torque
Përhershme Up To 220 lbs.ft. (298 Nm)
Vazhdueshëm Up To 154 lbs.ft. (209 Nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
Përhershme Up To 42 HP (31 kW)
Vazhdueshëm Up To 29 HP (22 kW)
Truck Parts Store

DUHET pa mbështetje nga një prej ekspertëve tanë?

Telefononi tani >
EMAIL SHBA >