Muncie 82 PTO

Muncie 82 seri PTOPërshkrim:

Muncie 82 PTO Seria është një detyrë e rëndë, 8 si rrufe në qiell PTO projektuar për ngarje pajisjet mekanike dhe volum të lartë ose seksion pompa hidraulike shumta me kërkesat e lartë çift rrotullues. Të 82 Seria ka një strehim gize, levë ose ajër zhvendosje, dhe fakultative vetme / dyfishtë hidraulike pompë rritet.

Key Features / përfitimet:

 • deri në 500 £ ft. Kapaciteti çift rrotullues dhe 95 H.P. @ 1000 RPM: Fuqia për të përzënë pompa volum të lartë, blowers larta Cfm
 • Të dyfishtë duke vepruar ndryshim të ajrit: angazhimi pozitiv dhe mosangazhimi
 • Dy lloje të prodhimit shok fllanxhë: Shkathtësi për pompë të largët dhe disqet mekanike
 • Shtatë opsione direkte pompë Mount: S.A.E. “B”, “BB”, “C”, “D”; dhe DIN 5462 rritet
 • Rotatable fllanxha direkte Mount: Lejon pompë të jetë i pozicionuar për pastrimin maksimale.

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë na kontaktoni sot, ose na telefononi hëna deri të premten ora 8 të 5pm EST në 877-766-4600 ose 407-872-1901. Ne ofrojmë të njëjtën ditë, të anijeve në mbarë botën. Vizitoni tonë dyqan web për të parë pjesë e inventarit tonë.

Kërkesave të përbashkëta:

 • Depozita kimik Bulk

 • vakum Trucks

 • klasë 8 Wreckers

 • Mixers Bulk Feed

 • log ngarkues

 • Generator Sets

 • Tank Trucks

Muncie 82 Seria PTO ka fuqinë për të përzënë pompa e vëllimit të lartë, blowers larta Cfm. Të dyfishtë duke vepruar ndryshim të ajrit për angazhim pozitiv dhe mosangazhim. Dy shok lloje prodhimit fllanxhë shton shkathtësi për pompë të largët dhe disqet mekanike. Shtatë opsione direkte pompë Mount: S.A.E. “B”, “BB”, “C”, “D”; dhe DIN 5462 rritet.

Muncie 82 Series PTO BroshuraMuncie 82 Series PTO Broshura

Shkarko PDF

Muncie 82 Series PTO Pjesë BreakdownMuncie 82 Series PTO Instalimi & Manuali i pronarit

Shkarko PDF

Muncie 82 Specifikimet seri
Housing Construction Hekur model
Raportet Speed 8
Output Options Heshta 9
Rotatable Pump fllanxhë standard
Marrëveshjet e kuvendit 2
përafërt Pesha 85 lbs. (38.6 Kg.)
Max Torque
përhershme 500 lbs.ft. (678 Nm)
i vazhdueshëm 350 lbs.ft. (475 Nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
përhershme 95 HP (71 kW)
i vazhdueshëm 67 HP (50 kW)