Muncie CS10 CS11 PTO

Muncie CS10 CS11 PTOPërshkrim:
CS10 Series Fuqia Take-Off është një detyrë e rëndë, 10-bulon, Clutch PTO Shift projektuar posaçërisht për Allison WorldR dhe Caterpillar transmetimeve. CS10 Series Fuqia Take-Off është një detyrë e rëndë, Clutch PTO Shift projektuar posaçërisht për Allison WorldR dhe Caterpillar transmetimeve. CS10 Series PTO është angazhuar me anë të një solenoid aktivizuar, paketë lagësht friksion. Solenoid Angazhimi është ndërtuar në PTO dhe instalimi është thjeshtuar nga kërkesat e vetëm një lidhje gete. Një opsion i montuar nga distanca solenoid është në dispozicion për një instalim shumë kompakt.

CS10 është vlerësuar për 500 lb.ft. çift ​​rrotullues dhe 95 H.P. @ 1000 RPM.

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë identifikimin PTO tuaj ose pjesë të, na kontaktoni sot, ose na telefononi hëna deri të premten ora 8 të 5pm EST në 877-766-4600 ose 407-872-1901. Ne ofrojmë të njëjtën ditë, të anijeve në mbarë botën.

Key Features / përfitimet:

  • Tre largët mali boshte të prodhimit në të dy llojet e akorduar dhe fllanxhë: Shkathtësi për disqet largëta pompë
  • S.A.E. “B”, “BB”, dhe “C”; NGA 5462 direkte options Mount pompë: Përshtatet pompa më të njohura
  • Rotatable fllanxha direkte Mount: Lejon pompë të jetë i pozicionuar për pastrimin maksimale
  • Patentuar Muncie Drag frenave: Ndalon rotacionin bosht në “OFF” mënyrë
  • presioni vajosje Standard: Pa kosto shtesë
  • Dy marrëveshjet e kuvendit: Lejon PTO të montuar bosht lartë apo të ulët në të dyja anët e transmetimit

Kërkesave të përbashkëta:

  • automjete të refuzojë

  • Lube Trucks

  • Digger Derricks

  • Vinçat

Muncie CS10 / CS11 Series BroshuraMuncie CS10 / CS11 Series Broshura

Shkarko PDF

Muncie CS10 / CS11 Pjesë BreakdownMuncie CS10 / CS11 Series Pjesë Breakdown

Shkarko PDF

Muncie CS10 / Manual CS11 Series ShërbimiMuncie CS10 / Manual CS11 Series Shërbimi

Shkarko PDF

Muncie CS10 / CS11 Series Instalimi ManualMuncie CS10 / CS11 Series Instalimi Manual

Shkarko PDF

CS10

CS11

Muncie CS10-CS11

Muncie CS10 – Specifikimet CS11 Seria
Housing Construction urtë Hekuri
Raportet Speed 5
Drag Brake standard
Output Options Heshta 10
Rotatable Pump fllanxhë standard
Marrëveshjet e kuvendit 2
përafërt Pesha 68 lbs. (30.9 Kg.)
Max Torque
përhershme 500 lbs.ft. (648 Nm)
i vazhdueshëm 350 lbs.ft. (475 Nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
përhershme 95 HP (71 kW)
i vazhdueshëm 67 HP (50 kW)
Truck Parts Store

DUHET pa mbështetje nga një prej ekspertëve tanë?

Telefononi tani >
EMAIL SHBA >