Muncie SG PTO Series

Muncie SG PTOPërshkrim:
Shpejtësia SG Series vetme, vetëm PTO gear ka të projektimit dhe të komponentit fewest pjesët më themelore të çdo PTO Muncie.

E parë Fuqia Take-Offs ishin njësi të vetme gear. SG është e përshtatshme të përkryer për dritë të mesme aplikimet detyrë si kamionë të vogla hale dhe Ngritësit fermës. Output bosht i nje PTO vetme gear është i afërt me transmetimin, në mënyrë direkte mali pompë fllanxha nuk janë të disponueshme.

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë identifikimin PTO tuaj ose pjesë të, na kontaktoni sot, ose na telefononi hëna deri të premten ora 8 të 5pm EST në 877-766-4600 ose 407-872-1901. Ne ofrojmë të njëjtën ditë, të anijeve në mbarë botën. Vizitoni tonë Pjesë PTO web dyqan për të parë inventarit tonë.

Key Features / përfitimet:

  • Peshë e lehtë & Operacioni mjaft
  • Strehimi kompakt me instalim të lehtë
  • Dizajn i thjeshtë lejon për të lehtë, shërbimit të lira

Kërkesave të përbashkëta:

  • Single / Tandem Axle derdhin kamionë

  • Farm Ngritësit

  • Wreckers lehtë detyrë

  • Tilt-Back Transportuesit Car

Muncie SG BroshuraMuncie SG Pjesë Breakdown

Shkarko PDF

Manual Muncie SG ShërbimiManual Muncie SG PTO Shërbimi

Shkarko PDF

Muncie SG Instalimi ManualMuncie SG Series Instalimi Manual

Shkarko PDF

Muncie SG Seria Përmasat

Muncie SG series dimensions

Specifikimet Muncie SG Series
Housing Construction alumin
Raportet Speed 1
Output Options Heshta 7/8″ Rd.
Pitches veshje Ofruara 21
Llojet ndryshim Vetëm Cable
Marrëveshjet e kuvendit 2
përafërt Pesha 7 lbs. (3.2 Kg.)
Max Torque
përhershme 130 lbs.ft. (176 Nm)
i vazhdueshëm 91 lbs.ft. (123 Nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
përhershme 25 HP (19 kW)
i vazhdueshëm 17 HP (12.7 kW)
Truck Parts Store

DUHET pa mbështetje nga një prej ekspertëve tanë?

Telefononi tani >
EMAIL SHBA >