Muncie FR66 PTO

Muncie FR66 PTOPërshkrim:
motorëve me naftë e sotme nuk e bëjnë të lehtë për instalimin e pompave tufë dhe mjeteve në rritje!
zgjidhje: Muncie së FR66 PTO Series Fuqia Take-Off
Të 2011 Ford Super Duty, e pajisur me një 6R140 automatik të transmisionit dhe Muncie FR66 Seria PTO mund të transmetojnë fuqinë jetojnë në sistemin tuaj hidraulik.

FR66 mund të japë deri në 200 lb. ft. i çift rrotullues për aplikimet stacionare dhe aplikacioneve mobile janë të mundshme me deri në 120 lb. ft. e çift rrotullues. Thuaj lamtumirë për shkallë të ulët të energjisë, rripa zëvendësim, dhe instalimet vështira tufë pompë.

Muncie së FR66 Series PTO ofron kapacitet maksimal çift rrotullues me një instalim të çuditërisht e thjeshtë. Muncie Power mbart gamën më të gjerë të fuqisë ndihmëse për Ford-in. Nëse Torqshift automatik është zgjedhja juaj, vetëm PTO FR seri mund të japin deri në 190 Ft £ e çift rrotullues prodhimit.

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë identifikimin PTO tuaj ose pjesë të, na kontaktoni sot, ose na telefononi hëna deri të premten ora 8 të 5pm EST në 877-766-4600 ose 407-872-1901. Ne ofrojmë të njëjtën ditë, të anijeve në mbarë botën. Vizitoni tonë Pjesë PTO web dyqan për të parë inventarit tonë.

Key Features / përfitimet:

 • Magneti aktivizuar zhvendosje friksion: pozitiv, jo “përplasje gear” angazhim
 • ingranimit spiral të gjithë (FA): operacioni i qetë
 • Para-konfiguruar parzmore lidhje të: i lehtë, plug-in instalimit
 • Modelet Remote dhe direkte Mount: Versatile pompë në rritje
 • Një vit garanci: Sigurimi i cilësisë

Kërkesave të përbashkëta:

 • Vinçat

 • kamionë hale

 • Wreckers

 • Snow plugje

 • Aerial Kovë Trucks

 • Lift Gate

 • hidraulike Tools

 • Bale Spikes

 • Anim Back transportuesit e makinave

Muncie FR66 ProchureMuncie FR66 Series PTO Broshura

Shkarko PDF

Muncie FR66 Series Pjesë BreakdownZbërthimi i pjesëve të PTO të Serisë Muncie FR66

Shkarko PDF

Manual Muncie FR66 ShërbimiSeria Muncie FR66 Manuali i pronarit

Shkarko PDF

Muncie FR66 Instalimi ManualMuncie FR66 Series PTO Instalimi Manual

Shkarko PDF

Muncie CS41 PTO Series
Housing Construction urtë Hekuri
Pump Rrjedhat @ 1200RPM 2.4 – 13.3 GPM
Output Shaft Standard 1 – 1/4″ diametër
PTO Output Heshta (drejtpërdrejtë Mount) 3/4″ – 11 vizore
Rotatable Pump fllanxhë standard
përafërt Pesha 28 lbs. (12.7 Kg.)
Max Torque
përhershme 200 lbs.ft. (271 Nm)
i vazhdueshëm 140 lbs.ft. (190 Nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
përhershme 39 HP (29 kW)
i vazhdueshëm 22 HP (16 kW)
Truck Parts Store

DUHET pa mbështetje nga një prej ekspertëve tanë?

Telefononi tani >
EMAIL SHBA >