Muncie SS66 PTO Series Split Heshta Fuqia Take Off

Muncie SS66 PTO SeriesPërshkrim:

PTOs SS66 Series Split Heshta janë përdorur për të siguruar dy hapje PTO 6-rrufe në qiell, ku askush nuk ekzistojnë në transmetimin kryesore ose ku kufizimet hapësirë ​​të kufizuar qasjen në hapjen e dytë të transmetimit. boshte Split janë të dizajnuara për të përdorur driveshaft kryesore automjetit si kontributin e tyre dhe të japin rezultate të shumta për pajisjet ndihmëse të energjisë. kur të angazhuar, bosht kryesor makinë është shkëputur nga bosht e pasme. SS66 përdoret zakonisht në shasi variojnë deri në klasë 5.

Key Features / përfitimet:

 • SS66 është përdorur edhe pas një PTO vetme për të ofruar mundësi të shumta PTOSS66 Split bosht PTO
 • (2) 6-hapje rrufe në qiell PTO mund të pranojë seri të ndryshme të përbashkëta PTO tilla si TG ose CS6
 • Angazhimi mund të jetë nëpërmjet ajrit zhvendosje apo shtytje të rëndë / tërheq kabllo

Kërkesave të përbashkëta:

 • kamionë hale

 • automjete të refuzojë

 • vakum Trucks

 • Utility Vehicles

 • Truck Mounted Cranes

 • rimëkëmbjes Makina

 • Auto Transport

 • Tank Trucks

Muncie SS66 BroshuraMuncie SS66 Series Broshura

Shkarko PDF

Muncie SS66 Pjesë BreakdownMuncie SS66 Split Shaft Pjesë Breakdown

Shkarko PDF

Manual Muncie SS66 ShërbimiManual Muncie SS66 Series Shërbimi

Shkarko PDF

Muncie SS66 Instalimi ManualMuncie SS66 PTO Instalimi Manual

Shkarko PDF

Muncie SS66 Specifikimet Series
Output Options Heshta ndryshon w / PTOs montuar
Nëpërmjet Rakordet Heshta erëz 1410, 1500/1510 seri
përafërt Pesha 20 lbs. (9.1 Kg.)
Max Torque
Xhiroja përhershme 14,000 lbs.ft. (21,000 Nm)
PTO Drive Gear 1,200 lbs.ft. (1,624 Nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
PTO Drive Gear 228 HP (1701 kW)
Truck Parts Store

DUHET pa mbështetje nga një prej ekspertëve tanë?

Telefononi tani >
EMAIL SHBA >