Muncie SSH2 / SSV2 PTO Series

Muncie SSH2 / SSV2 PTO Series

Përshkrim

SSH2 & SSV2 PTO Seria boshte ndarë janë të dizajnuara për të përdorur driveshaft kryesore automjetit si kontributin e tyre dhe të japin rezultate të shumta për pajisjet ndihmëse të energjisë.

SSH2 & SSV2 Split Shaft Fuqia Take-Offs janë PTOs detyrë ultra-rëndë përdoret kur kërkesat ndihmëse energjisë tejkalojnë kapacitetin e PTOs transmetimit montuar ose kur rezultatet shtesë PTO janë të nevojshme

boshte Split janë të dizajnuara për të përdorur driveshaft kryesore automjetit si kontributin e tyre dhe të japin rezultate të shumta për pajisjet ndihmëse të energjisë. PTOs Split Heshta janë përdorur zakonisht për aplikimet stacionare. kur të angazhuar, bosht kryesor makinë është shkëputur nga bosht e pasme.

Key Features / përfitimet:

 • versionet e i drejtë ose horizontale: Të sigurojë qasje në disqet e prodhimit sipas nevojës
 • Precision ingranimit terren: për qetë, të lartë çift rrotullues ofrimit të energjisë
 • Kontrollet Air-ndryshim: aktivizimi i lehtë
 • kontrollet individuale prodhimit: Fleksibilitet dhe energjisë kursimet për disqet të shumta
 • opsion Clutch Shift: Rezultatet mund të aktivizohet në mënyrë individuale pa u ndalur funksionet e tjera
 • Frame rritje opsion kit: Ofron instalim të lehtë duke përdorur lloj izolimi rritet

Kërkesave të përbashkëta:

 • Vinçat

 • Pompat zjarri

 • Pump shumëfishta drives

 • Hybrid Drives hidraulike

 • Pompa betoni

 • kompresorë Air

 • Oil Field çikrik Drives

Muncie SSH2 SSV2 Series BroshuraMuncie SSH2 & SSV Series Broshura

Shkarko PDF

Specifikimet Muncie SSH2 Series Specifikimet Muncie SSH2 SSV2 Series
përafërt Pesha 234 lbs. (106.1 Kg.) 255 lbs. (115.7 Kg.)
Max Torque
Xhiroja përhershme 14,000 lbs.ft. (21,000 Nm)
prodhim 940 lbs. ft. (1,274 Nm) 796/433 lbs. ft. (1079/587 Nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
prodhim 178 HP (133 kW) 152/82 (113/61 kW)
Truck Parts Store

DUHET pa mbështetje nga një prej ekspertëve tanë?

Telefononi tani >
EMAIL SHBA >