Muncie 8405A / 8406Një seri PTO

Muncie 8405A 8406A Series PTO

Përshkrim

8405A Muncie Power Produkte ' / 8406Një PTO Series përdor një 8-rrufe në qiell në rritje për Eaton, Meritor and Mack transmission openings. With a rigid structure and 225 ft. LB. of intermittent torque, Ky central elektrik është e sigurt për të siguruar të gjitha nevojat tuaja të aplikimit. Kërkesave të përbashkëta përfshijnë përdorimin në kamionë hale.

Key Features / përfitimet:

  • Integral 8-rrufe në qiell në rritje pad
  • SAE "b" ose SAE "B-B", 2- ose 4-bulon fllanxhë pompë montimi dhe 1 ¼ "bosht optional
  • port Drain
  • port Inspektimi për rregullim reagim të ashpër
  • 3 popullor raportet shpejtësi ekuivalente me TG8S-U6807, 08 dhe 09 PTOs
  • Vlerësimi përhershme çift rrotullues të 225 ft. LB.
Muncie 8405A? Një numër model i ndërtimit

Muncie 8405A / 8406Manual Një pronar iMuncie 8405A / 8406Manual Një seri PTO pronarit

Shkarko PDF

Muncie 8405A / 8406Një Manual Series ShërbimiMuncie PTO 8405A / 8406Një Manual Shërbimi

Shkarko PDF

Muncie PTO Specifikimet 8405A 8406AMuncie PTO 8405A 8406A Specifikimet

Shkarko PDF

8405A – 8406Një Specifikimet Series PTO
Housing Construction Hekur model
Raportet Speed 3
Output Options Heshta 2
Artangements e kuvendit 2
përafërt Pesha 37 lbs. (16.8 Kg.)
Max Torque
përhershme 225 lbs.ft. (312 Nm)
i vazhdueshëm 161 lbs.ft. (218 Nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
përhershme 44 HP (33 kW)
i vazhdueshëm 31 HP (23 kW)
Truck Parts Store

DUHET pa mbështetje nga një prej ekspertëve tanë?

Telefononi tani >
EMAIL SHBA >