Muncie CS41 PTO

Muncie CS41 PTOPërshkrim:
CS41 Series PTO është një detyrë shtesë e rëndë, Clutch PTO Shift projektuar për Allison WorldR dhe Caterpillar transmetimet automatike. CS41 Series PTO është angazhuar nga një solenoid aktivizohet, lagësht tufë paketë dhe përmban një solenoid montuar nga distanca për një instalim shumë kompakt. CS41 është vlerësuar për 600 lb.ft. rrotullues / përhershme dhe 420 lb.ft. çift ​​rrotullues / vazhdueshëm.

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë identifikimin PTO tuaj ose pjesë të, na kontaktoni sot, ose na telefononi hëna deri të premten ora 8 të 5pm EST në 877-766-4600 ose 407-872-1901. Ne ofrojmë të njëjtën ditë, të anijeve në mbarë botën. Vizitoni tonë Pjesë PTO web dyqan për të parë inventarit tonë.

Key Features / përfitimet:

 • ingranazhet saktësi terren: kapacitet të lartë çift rrotullues me operacion të qetë
 • kushineta shumë i madh & komponentët: çift ​​rrotullues të lartë dhe qëndrueshmëri
 • 1410 seri të largët mali bosht prodhimit: Për disqet largëta pompë
 • S.A.E. “C” dhe DIN 5462 Opsionet direkte Mount: Përshtatet pompa më të njohura që kërkojnë input të lartë të energjisë
 • Rotatable fllanxha direkte Mount: Lejon pompë të jetë i pozicionuar për pastrimin maksimale
 • Dy marrëveshjet e kuvendit: Lejon PTO të montuar bosht lartë apo të ulët në të dyja anët e transmetimit
 • presioni vajosje Standard: Pa kosto shtesë

Kërkesave të përbashkëta:

 • refuzoj Pajisje

 • Vinçat

 • Pajisje Fire

 • Pajisje në ndërtim

Muncie CS41 Series BroshuraMuncie CS41 Series Broshura

Shkarko PDF

Muncie CS41 Series Pjesë BreakdownMuncie CS41 Series PTO Parts Breakdown

Shkarko PDF

Manual Muncie CS41 OwnersManual Muncie CS41 Series pronarit

Shkarko PDF

Muncie CS41 Instalimi ManualMuncie CS41 Series Instalimi Manual

Shkarko PDF

Muncie CS41 PTO Seria Përmasat

Mucnie CS41 series dimensions

Muncie CS41 PTO Series
Housing Construction urtë Hekuri
Raportet Speed 3
Output Options Heshta 3
Rotatable Pump fllanxhë standard
Marrëveshjet e kuvendit 2
përafërt Pesha 69 lbs. (31.3 Kg.)
Max Torque
përhershme 600 lbs.ft. (813 Nm)
i vazhdueshëm 420 lbs.ft. (569 Nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
përhershme 114 HP (85 kW)
i vazhdueshëm 80 HP (60 kW)
Truck Parts Store

DUHET pa mbështetje nga një prej ekspertëve tanë?

Telefononi tani >
EMAIL SHBA >