Muncie RS PTO Series

Muncie RS PTOPërshkrim:

Muncie RS PTO Series is a rear mounted power take off unit. Rear mali PTOs kanë qenë standard në Evropë për shumë vite. Ata janë zakonisht më të lehtë për të instaluar, sepse ata nuk janë subjekt për problemet ndërhyrje të zakonshme me anën e montuar pushtet ngritje. Ata janë duke u bërë më të zakonshme në Amerikën e Veriut për shkak të qasjes së kufizuar në anën tradicionale mali hapje të transmetimit. Muncie në partneritet me operacionet tona evropiane ofron një gamë të gjerë të pasme montuar PTOs për aplikimet e transmetimit të huaj dhe vendas, including the Eaton Ultra-Shift automated manual transmissions and the Caterpillar fully automatic transmissions.

Key Features / përfitimet:

  • harton Rear mali nuk kërkojnë reagim të ashpër veshje për të rregulluar dhe nuk ka kornizë ose shter ndërhyrje.
  • Raportet e shumta të prodhimit janë në dispozicion, si dhe versionet e thjeshta shkëputje të duhet të përputhen me shpejtësi prodhimit me kërkesat tuaja.
  • Direkte mali pompë fllanxha janë në dispozicion në shumicën e pasme malin modele PTO, megjithatë prodhimi DRIVELINE është më e zakonshme.
  • Shumica e PTOs Seria RS janë të ajrit të zhvendosur, por tufë me zhvendosje në gjendje versionet janë në dispozicion për aplikacionet e popullarizuara të Amerikës së Veriut.

Muncie RS Pjesë BreakdownMuncie RS PTO Pjesë Breakdown

Shkarko PDF

Manual Shërbimi RS MuncieManual Shërbimi RS Muncie

Shkarko PDF

Muncie Instalimi Manual RSMuncie RS Series Instalimi Manual

Shkarko PDF

Specifikimet Muncie RS Series
përafërt Pesha 15 lbs. (6.8 Kg.)
Max Torque
përhershme 276 lbs.ft. (347 Nm)
i vazhdueshëm 193 lbs.ft. (261 Nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
përhershme 67 HP (50 kW)
i vazhdueshëm 37 HP (27 kW)
Truck Parts Store

DUHET pa mbështetje nga një prej ekspertëve tanë?

Telefononi tani >
EMAIL SHBA >