Muncie PTO Adapters

Muncie PTO AdaptersPërshkrim:

adapters Muncie PTO Gear mali në mes të transmetimit të automjeteve dhe energjisë marrë-off, dhe mund të shërbejë disa qëllime. Me se shpeshti, adapters janë përdorur për të ndryshuar drejtimin e rrotullimit të bosht prodhimit PTO. Ato mund të përdoren gjithashtu për hapësirë ​​PTO jashtë dhe larg nga rasti transmetimit. Në disa jo-SAE transmetimet importuara apo standarde ato lejojnë për montimin e standarde 6 Bolt pushtet ngritjeve. Adapters marsheve janë në dispozicion për të përshtaten transmetimet më të njohura.

Key Features / përfitimet:

  • konfigurimin ndryshme të trupit: Mund të zhvendosin bosht prodhimit PTO për të përmirësuar pastrimin për një driveshaft ose pompë direkt-bashku
  • Rotacioni Ndryshimet PTO bosht: Ndeshjet rotacionin PTO me atë të pajisjeve të drejtuar
  • Standarde dhe modelet jo-standarde rrufe në qiell: Ndeshjet Sae PTOs standarde për transmetimet jo-standarde

Kërkesave të përbashkëta:

  • Ku kërkohet për të ndryshuar rotacionin, shmangur pengesat ose përshtatur PTO mali të transmetimit

Muncie Gear adapters BroshuraMuncie Gear Adapters Broshura

Shkarko PDF

Muncie Gear Adapters Pjesë BreakdownMuncie Gear Adapters Pjesë Breakdown

Shkarko PDF

Truck Parts Store

DUHET pa mbështetje nga një prej ekspertëve tanë?

Telefononi tani >
EMAIL SHBA >