Muncie SH PTO Series

Muncie SH PTO Përshkrim:
Muncie SH PTO Series është një ndryshim i ajrit vetëm pushtet të marrë-off projektuar posaçërisht për aplikime të lartë çift rrotullues të tilla si blowers pneumatike, pompa vakum, kamionë pjesa më e madhe e ushqimit, dhe volum të lartë pompë hidraulike drives. Ajo ishte projektuar për të mbushur hendekun midis Seria TG dhe detyrë shtesë e rëndë 82 seri.

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë na kontaktoni sot, ose na telefononi hëna deri të premten ora 8 të 5pm EST në 877-766-4600 ose 407-872-1901. Ne ofrojmë të njëjtën ditë, të anijeve në mbarë botën. Vizitoni tonë dyqan web për të parë pjesë e inventarit tonë.

Key Features / përfitimet:

  • Integral dizajn ndryshim të ajrit: No cilindër ekspozuar ajrit
  • kapacitet të lartë çift rrotullues: Takohet aplikimet kërkuar
  • 17 përcakton ingranazh input: Përshtatet transmetimet më të njohura
  • 6 ose 8-rrufe në qiell gize strehim: Të lehtë për të filluar, forca të lartë
  • 5 raportet shpejtësi: shkathtësi e mendjes
  • 12 Opsionet bosht prodhimit: Përshtatet llojet më të njohura pompë

Kërkesave të përbashkëta:

  • Depozita kimik Bulk

  • Pompat vakum

  • Mixers Bulk Feed

  • Tandem Pump Drives

Muncie SH Series Pjesë BreakdownMuncie SH PTO Pjesë Breakdown

Shkarko PDF

Manual Muncie SH ShërbimiManual Muncie SH Series Shërbimi

Shkarko PDF

Muncie SH Instalimi ManualMuncie SH Instalimi Manual

Shkarko PDF

Specifikimet Muncie SH Series
Housing Construction Hekur model
Raportet Speed 5
Output Options Heshta 12
Rotatable Pump fllanxhë standard
Marrëveshjet e kuvendit 2
Gear Input Sets 17
përafërt Pesha 35 lbs. (15.9 Kg.)
Max Torque
përhershme 400 lbs.ft. (542 Nm)
i vazhdueshëm 280 lbs.ft. (397 Nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
përhershme 76 HP (57 kW)
i vazhdueshëm 53 HP (40 kW)
Truck Parts Store

DUHET pa mbështetje nga një prej ekspertëve tanë?

Telefononi tani >
EMAIL SHBA >