Muncie kthyeshëm RG RL 83 PTO Series

Muncie kthyeshëm RG RL 83 PTO SeriesPërshkrim:

RG Series PTO ofron një shpejtësi përpara dhe një shpejtësi të kundërt. Projektuar për t'u përdorur në vetëm aplikimet çikrik, the RG is a 6-bolt unit with standard lever shift, dhe dispozitat opsionale me ajër të ndryshim në dispozicion.

Key Features / përfitimet:

  • Rotacioni i kthyeshëm output: Ideal për ngarje winches mekanike ose përputhen me nevojat pajisje shtyrë rrotulluese
  • 6 rritje dhe aftësitë çift rrotullues: Ofron aplikacione për kërkesat më të energjisë
  • ingranazhet dhëna konstante rrjetë: Mbroni ingranazhet e transmetimit nga dëmtimi nga procedurat e parregullta ndryshim
  • Air-ndryshim opsion në dispozicion: ofron thjeshtë, Funksioni pozitiv ndryshim

Kërkesave të përbashkëta:

  • Pompat lëngshme Transfer

  • Winches mekanike

Muncie RG PTO BroshuraMuncie RG Series PTO Parts Breakdown

Shkarko PDF

Muncie RG PTO Pjesë BreakdownManual Muncie RG Series PTO Shërbimi

Shkarko PDF

Manual Muncie RL PTO ShërbimiManual Muncie RL Series PTO Shërbimi

Shkarko PDF

Muncie RL PTO Pjesë Breakdown ManualMuncie RL Series PTO Pjesë Breakdown

Shkarko PDF

Muncie kthyeshëm PTO Specifikimet

RG Series RL Series 83 seri
Housing Construction alumin alumin Hekur model
përafërt Pesha 22 lbs. (38.6 Kg.) 25 lbs. (11.3 Kg.) 115 lbs. (52.2 Kg.)
Max Torque
përhershme 140 lbs.ft. (190 Nm) 200 lbs.ft. (271 Nm) 500 lbs.ft. (678 Nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
përhershme 26 HP (19 kW) 38 HP (28 kW) 95 HP (71 kW)
Truck Parts Store

DUHET pa mbështetje nga një prej ekspertëve tanë?

Telefononi tani >
EMAIL SHBA >