Muncie CS24 / CS25 PTO

Muncie CS24 / CS25 PTOPërshkrim:
CS24 Series Fuqia Take-Off është një Shift PTO Clutch projektuar për Allison WorldR dhe Caterpillar transmetimet automatike. CS-24 Series PTO është e angazhuar me anë të një solenoid aktivizuar, paketë lagësht friksion. Solenoid Angazhimi është ndërtuar në PTO dhe instalimi është thjeshtuar nga kërkesat e vetëm një lidhje gete. Një opsion i montuar largët solenoid është në dispozicion për një instalim shumë kompakt.

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë identifikimin PTO tuaj ose pjesë të, na kontaktoni sot, ose na telefononi hëna deri të premten ora 8 të 5pm EST në 877-766-4600 ose 407-872-1901. Ne ofrojmë të njëjtën ditë, të anijeve në mbarë botën.

Key Features / përfitimet:

 • Katër largët mali boshte të prodhimit në të dy llojet e akorduar dhe fllanxhë: Shkathtësi për disqet largëta pompë
 • S.A.E. “A”, “B”, “BB”, dhe DIN 5462 direkte options Mount pompë: Përshtatet pompa më të njohura
 • Rotatable fllanxha direkte Mount: Lejon pompë të jetë i pozicionuar për pastrimin maksimale
 • Compatible me bosht PTO Zgjerime për transmetimet Allison: Lëviz pompë të rritet në pjesën e pasme të transmetimit për pastrimin madh pompë
 • Patentuar Muncie Drag frenave: Ndalon rotacionin bosht në “OFF” mënyrë
 • presioni vajosje Standard: Pa kosto shtesë
 • Dy marrëveshjet e kuvendit: Lejon PTO të montuar bosht lartë apo të ulët në të dyja anët e transmetimit

Kërkesave të përbashkëta:

 • automjete të refuzojë

 • Tank Trucks

 • Akulli dhe bora Kontrollit Trucks

 • Digger Derricks

 • Aerial Kovë Trucks

 • Organet hale

Muncie CS24 / CS25 Series BroshuraMuncie CS24 / CS25 Series Broshura

Shkarko PDF

Muncie CS24 / CS25 Series Pjesë BreakdownMuncie CS24 / CS25 Series Parts Breakdown

Shkarko PDF

Muncie CS24 / Manual CS25 PTO ShërbimiMuncie CS24 / CS25 Series Instalimi & Manuali i pronarit

Shkarko PDF

Muncie CS24 / Manual Installation CS25Muncie CS24 / CS25 Series Supplemental Udhëzime Manuali

Shkarko PDF

Specifikimet Muncie CS24 CS25 PTO Series
Housing Construction urtë Hekuri
Raportet Speed 7
Drag Brake standard
Output Options Heshta 12
Rotatable Pump fllanxhë standard
Marrëveshjet e kuvendit 2
përafërt Pesha 52 lbs. (23.6 Kg.)
Max Torque
përhershme 325 lbs.ft. (440 Nm)
i vazhdueshëm 228 lbs.ft. (308 Nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
përhershme 62 HP (46.2 kW)
i vazhdueshëm 43 HP (32 kW)
Truck Parts Store

DUHET pa mbështetje nga një prej ekspertëve tanë?

Telefononi tani >
EMAIL SHBA >