Muncie CS20 / CS21 PTO

Muncie CS21 / CS21 PTOPërshkrim:
Dizajni Muncie CS20-CS21 Series PTO është i bazuar në të njëjtën teknologji si CS10. megjithëse 20% më të vogla, CS20-CS21 është ende një PTO detyrë e rëndë për aplikimet kërkuar si bora & heqjen akull, në varg & deponitë treshe bosht, Transportuesit e karburantit, refuelers avionëve, i pasëm & loader anësore refuzojnë automjeteve, derricks Digger, dhe pajisjet ajrore.
CS20-CS21 Series PTO ka ratings çift rrotullues duke filluar nga 200-325 lb.ft. dhe karakteristikat 7 Raportet me shpejtësi të brendshme. Raporti i lartë Shpejtësia CS20-CS21, është ideale për aplikimet automjeteve komunale për të marrë normat e larta të rrjedhin nga pompa zhvendosje të vogla hidraulike në shpejtësi të ulëta të motorit. Ajo është në dispozicion në 11 lloje të ndryshme bosht prodhimit duke përfshirë standardin 1-1 / 4″ rreth, SAE “B” ose 2 si rrufe në qiell vetëm ose kombinim 2 & 4 bulon, SAE “A” 2 bulon, SAE “B-B” 2 & 4 bulon, dhe standardi jo 4 bulon “G” alternativë. Tjera Opsionet bosht prodhimit përfshijnë një 1410 lloj fllanxhë shok, DIN 100 fllanxhë shok dhe DIN 5462 hidraulike Mount. E fllanxha hidraulike janë 3600 rotatable me pozicione të shumta në rritje.
Dy konfigurimin e banimit janë në dispozicion për të siguruar prodhimit vende bosht të larta ose të ulëta për të dyja anët e transmetimit. Kjo e bën më të lehtë instalimin dhe më i përshtatshëm për hapësirë ​​të mbyllur sotme shasi. Versioni CS21 ka një valvul montuar remotely solenoid duke e bërë atë një njësi më kompakte.

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë identifikimin PTO tuaj ose pjesë të, na kontaktoni sot, ose na telefononi hëna deri të premten ora 8 të 5pm EST në 877-766-4600 ose 407-872-1901. Ne ofrojmë të njëjtën ditë, të anijeve në mbarë botën.

Key Features / përfitimet:

 • Katër largët mali boshte të prodhimit në të dy llojet e akorduar dhe fllanxhë.
 • Shkathtësi për disqet largëta pompë.
 • S.A.E. “A”, “B”, “BB”, dhe DIN 5462 direkte options Mount pompë.
 • Përshtatet pompa më të njohura.
 • Rotatable fllanxha direkte Mount.
 • Lejon pompë të jetë i pozicionuar për pastrimin maksimale.
 • Compatible me bosht PTO Zgjerime për transmetimet Allison.
 • Lëviz pompë të rritet në pjesën e pasme të transmetimit për pastrimin madh pompë.
 • Patentuar Muncie Drag frenave.
 • Ndalon rotacionin bosht në “OFF” mënyrë.
 • Dy marrëveshjet e kuvendit.
 • Lejon PTO të montuar bosht lartë apo të ulët në të dyja anët e transmetimit.

Kërkesave të përbashkëta:

 • kamionë hale

 • automjete të refuzojë

 • vakum Trucks

 • Utility Vehicles

 • Truck Mounted Cranes

 • rimëkëmbjes Makina

 • Auto Transport

 • Tank Trucks

Muncie CS20 / CS21 BroshuraMuncie CS20 / CS21 Series Broshura

Shkarko PDF

Muncie CS20 / CS21 Pjesë BreakdownMuncie CS20 / CS21 Pjesë Breakdown

Shkarko PDF

Muncie CS20 / Manual CS21 Series ShërbimiMuncie CS20 / Manual CS21 Series Shërbimi

Shkarko PDF

Muncie CS20 / CS21 Series Instalimi ManualMuncie CS20 / Manual Installation CS21

Shkarko PDF

Muncie CS20 – CS21 Series Specifications
Housing Construction urtë Hekuri
Raportet Speed 7
Drag Brake standard
Output Options Heshta 12
Rotatable Pump fllanxhë standard
Marrëveshjet e kuvendit 2
përafërt Pesha 52 lbs. (23.59 Kg.)
Max Torque up To 325 lb. ft.
Truck Parts Store

DUHET pa mbështetje nga një prej ekspertëve tanë?

Telefononi tani >
EMAIL SHBA >