Muncie CS6 / CS8 PTO

Muncie CS6 CS8 PTOPërshkrim:
seri CS6 dhe CS8 janë Clutch PTO Shift të projektuar për të punuar e madhe në Allison 1000 & 2000 automatikë seri dhe shumë transmetimet aktuale manual. Ashtu si të gjithë Muncie-së “Shift Clutch” Linja e PTOs, CS6 / 8 ofron opsione të njohura të drejtpërdrejta mali pompë si dhe frenave patentuar Muncie e bosht, një tipar standarde. Një përmirësoi multi-disk tufë frenave mund të përdoret kur absolute ndalja bosht është e nevojshme.

Një opsion i fundit është reducer kuti e shpejtësisë (CSGB200-125) e cila zvogëlon shpejtësinë e bosht prodhimit nga 50%, duke e bërë atë një mundësi ideale për aplikimet shpejtësi të ulët.

PTOs anësor Shift përdorur në lidhje me SPD-1000A, Device Mbrojtja e sistemit, mund të zvogëlojë në masë të madhe të shtrenjta riparime transmetimit dhe pajisje të shkaktuara nga tejkalon kufijtë operative. veç, kufizimet operative mund të zbatohet për të garantuar sigurinë e operatorit pajisjeve dhe spektatorëve.

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë identifikimin PTO tuaj ose pjesë të, na kontaktoni sot, ose na telefononi hëna deri të premten ora 8 të 5pm EST në 877-766-4600 ose 407-872-1901. Ne ofrojmë të njëjtën ditë, të anijeve në mbarë botën. Vizitoni tonë Pjesë PTO web dyqan për të parë inventarit tonë.

Key Features / përfitimet:

 • 23 marshin futjes transmetimit: Përshtatet transmetimet më të njohura automatik dhe manual
 • Tre largët mali boshte prodhimit në lloje të akorduar dhe fllanxhë: Shkathtësi për disqet largëta pompë
 • S.A.E. “A”, “B”, dhe “BB”; NGA 5462 direkte options Mount pompë: Përshtatet pompa më të njohura
 • Rotatable fllanxha direkte Mount: Lejon pompë të jetë i pozicionuar për pastrimin maksimale
 • Patentuar Muncie Drag frenave: Ndalon rotacionin bosht në “OFF” mënyrë
 • gjenerator Optional impuls: Lets Device Mbrojtja e sistemit të monitoruar PTO shpejtësi bosht

Kërkesave të përbashkëta:

 • refuzoj Pajisje

 • Lube Trucks

 • Digger Derricks

 • Aerial Kovë Trucks

 • Akulli dhe bora e kontrollit Trucks

Muncie CS6 / CS8 BroshuraMuncie CS6 / CS8 Series Broshura

Shkarko PDF

Muncie CS6 / CS8 Seria Pjesë BreakdownMuncie CS6 / CS8 Series Parts Breakdown

Shkarko PDF

Muncie CS6 / Manual pronarit CS8Muncie CS6 / Manual CS8 Series pronarit

Shkarko PDF

Muncie CS6 / CS8 Instalimi ManualMuncie CS6 / CS8 PTO Instalimi Manual

Shkarko PDF

Muncie CS6 Series

Muncie CS8 Series

Muncie CS6 CS8 dimensional drawing

Vizatimet dimensional

Muncie CS6 / Specifikimet CS8 PTO Series
Housing Construction urtë Hekuri
Raportet Speed 7
Output Options Heshta 12
Rotatable Pump fllanxhë standard
Marrëveshjet e kuvendit 4
Drag Brake standard
përafërt Pesha 47 lbs. (21.3 Kg.)
Max Torque
përhershme 300 lbs.ft. (407 Nm)
i vazhdueshëm 210 lbs.ft. (285 Nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
përhershme 57 HP (43 kW)
i vazhdueshëm 40 HP (30 kW)
Truck Parts Store

DUHET pa mbështetje nga një prej ekspertëve tanë?

Telefononi tani >
EMAIL SHBA >