Muncie GA / GM PTO

Muncie GA / GM PTOPërshkrim:
Të seri GA / GM PTO janë anësor PTOs stil Shift projektuar në bashkëpunim me inxhinierë të modifikuara gjenetikisht për Allison 1000, 2000, 2400 transmetimet seri.

Këto PTOs janë posaçërisht për aplikim në 2001 dhe më të reja GM 3600 kamionë seri. Të dy modelet janë të njëjta njësi PTO me dallimin në zhvendosjen dhe montimi kits të kërkuara. Modeli GM kërkon përdorimin e solenoid veçantë dhe pompë hidraulike tub, si dhe mburoja e ngrohjes për PTO dhe pompë direkt-shoqëruar hidraulike.

Dy GA dhe GM shfrytëzojë një solenoid montuar largët ndryshim dhe shkurtuar mbuluar mbyllur duke pasur për të mbajtur madhësinë PTO në minimum.

Key Features / përfitimet:

  • Clutch type zhvendosur: pozitiv, jo “përplasje gear” angazhim
  • madhësia Compact: Instalim të lehtë
  • Remote solenoid: Mban solenoid larg nga burime të ngrohjes (shter) – redukton madhësinë PTO
  • kits instalimit Custom: Plotëson kërkesat e GM mburojë ngrohjes – Ofron të gjitha kllapa e nevojshme dhe hardware për të lehtësuar instalimin

Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë identifikimin PTO tuaj ose pjesë të, na kontaktoni sot, ose na telefononi hëna deri të premten ora 8 të 5pm EST në 877-766-4600 ose 407-872-1901. Ne ofrojmë të njëjtën ditë, të anijeve në mbarë botën.

Kërkesave të përbashkëta:

  • kamionë hale

  • Wreckers

  • Aerial Kovë Trucks

  • Lift Gates

  • Anim Back transportuesit e makinave

Muncie GA / GM Seria PTO Përmasat

Muncie GA GM Dimensions

Muncie GA / GM Series Pjesë BreakdownMuncie GA / GM Series PTO Parts Breakdown

Shkarko PDF

Muncie GA / Manual GM ShërbimiMuncie GA / Manual GM Series Shërbimi

Shkarko PDF

Muncie CS24 / Manual Installation CS25Muncie CS24 / CS25 Series PTO Instalimi & Manuali i pronarit

Shkarko PDF

Muncie GA / Specifikimet GM PTO Series
Housing Construction urtë Hekuri
Pump e madhe Ofruara 2.0 me. në.
Shift solenoid i largët
PTO Output Heshta 3/4″ – 11 vizore
Rotatable Pump fllanxhë standard
përafërt Pesha 35 lbs. (15.88 Kg.)
Max Torque
përhershme 158 lbs.ft. (214 Nm)
i vazhdueshëm 111 lbs.ft. (150 Nm)
MAX HP (@ 1,000 RPM)
përhershme 30 HP (22 kW)
Truck Parts Store

DUHET pa mbështetje nga një prej ekspertëve tanë?

Telefononi tani >
EMAIL SHBA >