Muncie SSH2 / SSV2 PTO Series

Muncie SSH2 / SSV2 PTO Series

gambaran

The SSH2 & SSV2 PTO Series shafts pamisah nu dirancang pikeun nganggo driveshaft wahana utama minangka input maranéhanana sarta nyadiakeun sababaraha outputs pikeun alat-alat listrik bantu.

SSH2 & SSV2 Split aci Power Candak-Offs anu ultra-beurat tugas PTOs dipaké nalika syarat kakuatan bantu ngaleuwihan kapasitas pangiriman dipasang PTOs atanapi dimana outputs PTO tambahan anu diperlukeun

shafts pamisah nu dirancang pikeun nganggo driveshaft wahana utama minangka input maranéhanana sarta nyadiakeun sababaraha outputs pikeun alat-alat listrik bantu. Pamisah aci PTOs umumna dipaké keur aplikasi cicing. nalika dina aktipitas, aci drive utama dipegatkeun tina as pungkur.

Fitur konci / kauntungan:

  • versi orientasi tegak atawa horizontal: Nyadiakeun aksés ka output drive sakumaha diperlukeun
  • Precision taneuh gearing: pikeun sepi, pangiriman kakuatan torsi tinggi
  • kadali hawa-shift: aktivasina gampang
  • kadali kaluaran individu: Kalenturan sarta kakuatan tabungan keur sababaraha drive
  • pilihan Shift clutch: Outputs bisa individual diaktipkeun tanpa stopping fungsi sejen
  • Pigura ningkatna pilihan kit: Nyadiakeun instalasi gampang ngagunakeun tipe isolasi mounts

Aplikasi umum:

  • Cranes

  • ngompa seuneu

  • Sababaraha Kongrés drive

  • Hidrolik Hybrid drive

  • ngompa beton

  • hawa Compressors

  • Lapang minyak lir drive

Muncie SSH2 SSV2 Series brosurMuncie SSH2 & SSV Series brosur

Muncie SSH2 Series SpesifikasiMuncie SSH2 SSV2 Series Spesifikasi
Beurat perkiraan234 lbs. (106.1 Kg.)255 lbs. (115.7 Kg.)
Max torsi
throughput Intermittent14,000 lbs.ft. (21,000 nm)
hasil940 lbs. ft. (1,274 nm)796/433 lbs. ft. (1079/587 nm)
MAX HP (@ 1,000 rpm)
hasil178 HP (133 kW)152/82 (113/61 kW)
Treuk Bagian Store

Kudu ngarojong FREE ti salah sahiji ahli kami?