Muncie CD10 PTO

Muncie CD10 PTOgambaran:

The CD-10 Series Power Candak-Pareum mangrupakeun drive konstan (non-shiftable) PTO dirancang pikeun pamakéan dina Allison na Hileud transmisi otomatis. The CD-10 nyadiakeun alternatif hanca ka hareup, engkol aci disetir, aplikasi pompa hidrolik. Hiji pilihan S.A.E populér. jeung Din langsung pilihan pompa Gunung tur ratings torsi nepi 400 lb.ft. nyadiakeun kakuatan sarta versatility pikeun aplikasi paling nuntut.

Fitur konci / kauntungan:

  • Nepi ka 400 pon. ft. kapasitas torsi na 76 H.P. @ 1000 rpm: Kakuatan pikeun ngajalankeun numput volume tinggi
  • Tilu shafts kaluaran baku dina duanana jenis keyed na flange: Versatility pikeun drive pompa jauh
  • S.A.E. “A”, “B”, “BB”, jeung “C”; FROM 5462 langsung pilihan pompa Gunung: Fits numput pang populerna
  • Multi posisi flanges Gunung langsung: Ngamungkinkeun pompa bisa diposisikan pikeun clearance maksimum
  • Dirancang pikeun digawe sareng PTO aci ekstensi Muncie urang on Allison 3000 jeung 4000 transmisi runtuyan: Clearance pikeun volume badag tur numput kapindahan variabel
  • Opat arrangements assembly: Ngamungkinkeun PTO ka jadi dipasang aci tinggi atawa low on boh sisi midiyeum
  • Baku tekanan lubrication: Taya ongkos tambahan

Mun anjeun mibanda patalékan atanapi peryogi bantuan identifying PTO Anjeun atawa bagian, ngahubungan kami kiwari, atanapi nelepon kami Senén ngaliwatan Jumaah 8AM mun 5PM Est di 877-766-4600 atawa 407-872-1901. Urang nawiskeun dinten anu sami, pengiriman barang dunya.

Muncie CD10 Aplikasi umum:

  • ingkar Kandaraan

  • jalan Sweepers

  • És na Salju Control truk

Muncie CD10 Series brosurMuncieCD10 Series brosur

Muncie CD10 Series Bagian MecahkeunMuncie CD10 Series Bagian Mecahkeun

Muncie CD10 Series Service ManualMuncie CD10 Series Service Manual

Manual Instalasi Muncie CD10 SeriesMuncie CD10 Series Pilihan Transmission otomatis

Muncie CD10 Series PTO ngalegaan Instalasi aciMuncie CD10 Series PTO ngalegaan Instalasi aci

Muncie CD10 Series Spesifikasi
perumahan Konstruksipangleuleusna ti antara Beusi
Babandingan speed5
Tekanan Lube selang (diperlukeun)standar
Kaluaran aci Options12
Rotatable Kongrés Flangestandar
Beurat perkiraan39 lbs. (17.7 Kg.)
Max torsi
Intermittent400 lbs.ft. (542 nm)
terus-terusan280 lbs.ft. (279 nm)
MAX HP (@ 1,000 rpm)
Intermittent76 HP (57 kW)
terus-terusan53 HP (40 kW)
Treuk Bagian Store

Kudu ngarojong FREE ti salah sahiji ahli kami?