Muncie CS6 / CS8 PTO

Muncie CS6 CS8 PTOgambaran:
The CS6 na CS8 séri anu clutch Shift PTO urang dirancang pikeun digawe hébat dina Allison 1000 & 2000 automatics runtuyan jeung loba transmisi manual ayeuna. Kawas sakabéh Muncie urang “clutch Shift” garis PTOs, nu CS6 / 8 nawarkeun populér langsung Gunung pilihan pompa ogé dipaténkeun marake aci Muncie urang, ciri baku. Hiji ditingkatkeun multi-disk clutch marake bisa dipaké tempat mutlak stoppage aci anu diperlukeun.

Hiji pilihan panganyarna téh kotak reducer gear (CSGB200-125) nu ngurangan kagancangan kaluaran aci ku 50%, sahingga hiji pilihan idéal pikeun aplikasi speed low.

PTOs Shift clutch dipaké ditéang jeung SPD-1000A, Protection Sistim Alat, tiasa greatly ngurangan transmisi jeung alat mahal perbaikan disababkeun ku exceeding wates operasional. Salaku tambahan, palarangan operasi bisa dilaksanakeun pikeun mastikeun kasalametan ti operator alat-alat na bystanders.

Mun anjeun mibanda patalékan atanapi peryogi bantuan identifying PTO Anjeun atawa bagian, ngahubungan kami kiwari, atanapi nelepon kami Senén ngaliwatan Jumaah 8AM mun 5PM Est di 877-766-4600 atawa 407-872-1901. Urang nawiskeun dinten anu sami, pengiriman barang dunya. didatangan kami toko web bagian PTO pikeun nempo inventory kami.

Fitur konci / kauntungan:

  • 23 gears input transmisi: Fits transmisi otomatis tur manual pang populerna
  • Tilu jauh Gunung shafts output di jenis keyed na flange: Versatility pikeun drive pompa jauh
  • S.A.E. “A”, “B”, jeung “BB”; FROM 5462 langsung pilihan pompa Gunung: Fits numput pang populerna
  • Rotatable flanges Gunung langsung: Ngamungkinkeun pompa bisa diposisikan pikeun clearance maksimum
  • Dipaténkeun Muncie sered marake: Nyegah rotasi aci di “OFF” mode
  • generator pulsa pilihan: Nyanggakeun monitor Protection System Alat PTO speed aci

Aplikasi umum:

  • ingkar Equipment

  • Lube truk

  • tukang gali Derricks

  • Hawa Ember truk

  • És Jeung Salju Control truk

Muncie CS6 / CS8 brosurMuncie CS6 / CS8 Series brosur

Muncie CS6 / CS8 Series Bagian MecahkeunMuncie CS6 / CS8 Series Parts Breakdown

Muncie CS6 / Manual CS8 Nu boga urangMuncie CS6 / Manual CS8 Series Nu boga urang

Muncie CS6 / Manual Instalasi CS8Muncie CS6 / Manual Instalasi CS8 PTO

Muncie CS6 Series

Muncie CS8 Series

Muncie CS6 CS8 dimensional drawing

gambar dimensi

Muncie CS6 / CS8 PTO Series Spesifikasi
perumahan Konstruksipangleuleusna ti antara Beusi
Babandingan speed7
Kaluaran aci Options12
Rotatable Kongrés Flangestandar
arrangements Majelis4
Séred marakestandar
Beurat perkiraan47 lbs. (21.3 Kg.)
Max torsi
Intermittent300 lbs.ft. (407 nm)
terus-terusan210 lbs.ft. (285 nm)
MAX HP (@ 1,000 rpm)
Intermittent57 HP (43 kW)
terus-terusan40 HP (30 kW)
Treuk Bagian Store

Kudu ngarojong FREE ti salah sahiji ahli kami?