Muncie PTO Adapters

Muncie PTO Adaptersgambaran:

Muncie PTO Gear adapters Gunung antara pangiriman wahana jeung kakuatan nyokot-off, tur bisa ngawula sababaraha tujuan. ilaharna, adapters anu dipaké pikeun ngarobah arah rotasi tina PTO kaluaran aci. Éta ogé bisa dipaké pikeun spasi PTO nu kaluar tur jauh ti hal transmisi. Dina sababaraha transmisi baku diimpor atawa non-Sae aranjeunna ngidinan pikeun ningkatna tina standar 6-baud kakuatan nyokot-offs. Adapters gear nu sadia pikeun nyocogkeun transmisi pang populerna.

Fitur konci / kauntungan:

  • Rupa-rupa konfigurasi awak: Bisa nampanan kaluaran PTO aci pikeun ngaronjatkeun clearance pikeun driveshaft atanapi pompa langsung-gandeng
  • rotasi aci parobahan PTO: Cocog PTO rotasi ka nu sahiji parabot disetir
  • Baku sarta pola baud non-standar: Cocog baku PTOs Sae mun transmisi non-standar

Aplikasi umum:

  • Dimana diperlukeun pikeun ngarobah puteran, ulah obstructions atawa adaptasi PTO Gunung kana transmisi

Muncie Gear adapters brosurMuncie Gear Adapters brosur

Muncie Gear Adapters Bagian MecahkeunMuncie Gear Adapters Bagian Mecahkeun

Treuk Bagian Store

Kudu ngarojong FREE ti salah sahiji ahli kami?