Muncie RS PTO Series

Muncie RS PTOgambaran:

Muncie RS PTO Series is a rear mounted power take off unit. Pungkur Gunung PTOs geus standar di Éropa salila sababaraha taun. Aranjeunna umumna gampang install lantaran henteu tunduk kana masalah gangguan umum kalawan sisi dipasang kakuatan nyokot-offs. Éta téh jadi leuwih umum di Amérika Kalér alatan aksés bisa laksana pikeun sisi tradisional Gunung bukaan transmisi. Muncie di partnership kalayan operasi Éropa kami nawarkeun rupa-rupa pungkur dipasang PTOs pikeun aplikasi pangiriman asing na domestik, including the Eaton Ultra-Shift automated manual transmissions and the Caterpillar fully automatic transmissions.

Fitur konci / kauntungan:

  • desain pungkur Gunung merlukeun euweuh gear backlash pikeun ngaluyukeun jeung euweuh pigura atawa haseup gangguan.
  • Sababaraha babandingan kaluaran sadia sakumaha ogé versi mutuskeun basajan mun leres cocog speeds kaluaran sasuai ka nu Anjeun.
  • Langsung Gunung pompa flanges anu sadia dina paling pungkur Gunung model PTO, kumaha oge kaluaran driveline téh paling umum.
  • Paling PTOs RS Series aya hawa bergeser, tapi versi shift-bisa clutch nu sadia pikeun aplikasi Amérika Kalér populér.

Muncie RS Bagian MecahkeunMuncie RS PTO Bagian Mecahkeun

Muncie RS Service ManualMuncie RS Service Manual

Manual RS Instalasi MuncieManual Instalasi Muncie RS Series

Muncie RS Series Spesifikasi
Beurat perkiraan15 lbs. (6.8 Kg.)
Max torsi
Intermittent276 lbs.ft. (347 nm)
terus-terusan193 lbs.ft. (261 nm)
MAX HP (@ 1,000 rpm)
Intermittent67 HP (50 kW)
terus-terusan37 HP (27 kW)
Treuk Bagian Store

Kudu ngarojong FREE ti salah sahiji ahli kami?