Muncie CS20 / CS21 PTO

Muncie CS21 / CS21 PTOgambaran:
The Muncie CS20-CS21 Series PTO design dumasar kana téhnologi anu sarua salaku CS10. sanajan 20% leutik, nu CS20-CS21 masih tugas PTO beurat pikeun aplikasi nungtut kawas salju & panyabutan és, tandem & dumps triple as, haulers suluh, refuelers pesawat, pungkur & bastian samping ingkar kandaraan, derricks tukang gali, jeung alat hawa.
The CS20-CS21 Series PTO boga ratings torsi mimitian ti 200-325 lb.ft. sarta fitur 7 babandingan speed internal. Babandingan speed pangluhurna CS20-CS21, mangrupa idéal pikeun aplikasi wahana utiliti pikeun ménta ongkos aliran tinggi ti kapindahan leutik numput hidrolik di speeds engine handap. Ieu aya di 11 jenis kaluaran aci béda kaasup standar 1-1 / 4″ buleud, Sae “B” boh 2 baud wungkul atanapi kombinasi 2 & 4 baud, Sae “A” 2 baud, Sae “B-B” 2 & 4 baud, jeung non baku 4 baud “G” pilihan. pilihan kaluaran aci lianna kaasup anu 1410 ngetik pendamping flange, nu DIN 100 pendamping flange na DIN nu 5462 hidrolik gunung. The flanges hidrolik anu 3600 rotatable kalawan sababaraha posisi ningkatna.
Dua konfigurasi perumahan nu aya nyadiakeun kaluaran lokasi aci boh tinggi atawa low pikeun boh sisi midiyeum. Hal ieu ngajadikeun instalasi gampang tur hadé cocog pikeun spasi chassis dipasrahkeun dinten ieu. Versi CS21 ngabogaan solenoid klep jarak jauh dipasang sahingga hiji Unit langkung ringkes.

Mun anjeun mibanda patalékan atanapi peryogi bantuan identifying PTO Anjeun atawa bagian, ngahubungan kami kiwari, atanapi nelepon kami Senén ngaliwatan Jumaah 8AM mun 5PM Est di 877-766-4600 atawa 407-872-1901. Urang nawiskeun dinten anu sami, pengiriman barang dunya.

Fitur konci / kauntungan:

  • Opat jauh Gunung shafts output di duanana jenis keyed na flange.
  • Versatility pikeun drive pompa jauh.
  • S.A.E. “A”, “B”, “BB”, na DIN 5462 langsung pilihan pompa Gunung.
  • Fits numput pang populerna.
  • Rotatable flanges Gunung langsung.
  • Ngamungkinkeun pompa bisa diposisikan pikeun clearance maksimum.
  • Cocog sareng PTO aci ekstensi pikeun transmisi Allison.
  • Ngalir pompa nu Gunung kana pungkur transmisi pikeun clearance pompa badag.
  • Dipaténkeun Muncie sered marake.
  • Nyegah rotasi aci di “OFF” mode.
  • Dua arrangements assembly.
  • Ngamungkinkeun PTO ka jadi dipasang aci tinggi atawa low on boh sisi midiyeum.

Aplikasi umum:

  • truk dump

  • ingkar Kandaraan

  • vakum truk

  • Kandaraan utiliti

  • Truck Mounted Cranes

  • Pamulihan Kandaraan

  • Angkutan Otomatis

  • tank truk

Muncie CS20 / CS21 brosurMuncie CS20 / CS21 Series brosur

Muncie CS20 / CS21 Bagian MecahkeunMuncie CS20 / CS21 Bagian Mecahkeun

Muncie CS20 / CS21 Series Service ManualMuncie CS20 / CS21 Series Service Manual

Muncie CS20 / Manual Instalasi CS21 SeriesMuncie CS20 / Manual Instalasi CS21

Muncie CS20 – CS21 Series Specifications
perumahan Konstruksipangleuleusna ti antara Beusi
Babandingan speed7
Séred marakestandar
Kaluaran aci Options12
Rotatable Kongrés Flangestandar
arrangements Majelis2
Beurat perkiraan52 lbs. (23.59 Kg.)
Max torsiNepi ka 325 pon. ft.
Treuk Bagian Store

Kudu ngarojong FREE ti salah sahiji ahli kami?