Muncie 8405A / 8406Runtuyan PTO

Muncie 8405A 8406A Series PTO

gambaran

Muncie Power Produk '8405A / 8406A Series PTO migunakeun hiji 8-baud ningkatna pikeun Eaton, Meritor and Mack transmission openings. With a rigid structure and 225 ft. Pon. of intermittent torque, powerhouse ieu pasti nyadiakeun sakabéh kaperluan aplikasi Anjeun. aplikasi umum ngawengku pamakéan dina truk dump.

Fitur konci / kauntungan:

  • Integral 8-baud ningkatna Pad
  • Sae "B" atanapi Sae "B-B", 2- atanapi 4-baud pompa ningkatna flange na 1 ¼ "aci pilihan
  • port solokan
  • port inspeksi pikeun adjustment backlash
  • 3 babandingan speed populér sarimbag jeung TG8S-U6807, 08 jeung 09 PTOs
  • rating torsi Intermittent tina 225 ft. Pon.
Muncie 8405A? A konstruksi angka modél

Muncie 8405A / 8406Manual boga urangMuncie 8405A / 8406Manual A Series PTO Nu boga urang

download PDF

Muncie 8405A / 8406A Manual Series ServiceMuncie PTO 8405A / 8406A Manual Service

download PDF

Muncie PTO Spesifikasi 8405A 8406AMuncie PTO 8405A 8406A Spesifikasi

download PDF

8405A – 8406A Spesifikasi Series PTO
perumahan Konstruksi tuang Beusi
Babandingan speed 3
Kaluaran aci Options 2
Assembly Artangements 2
Beurat perkiraan 37 lbs. (16.8 Kg.)
Max torsi
Intermittent 225 lbs.ft. (312 nm)
terus-terusan 161 lbs.ft. (218 nm)
MAX HP (@ 1,000 rpm)
Intermittent 44 HP (33 kW)
terus-terusan 31 HP (23 kW)
Treuk Bagian Store

Kudu ngarojong FREE ti salah sahiji ahli kami?

nelepon AYEUNA >
email AS >