Muncie ga / GM PTO

Muncie ga / GM PTOgambaran:
Runtuyan PTO ga / GM nu clutch PTOs gaya Shift dirancang migawé bareng kalayan insinyur GM keur Allison 1000, 2000, 2400 transmisi runtuyan.

PTOs ieu husus pikeun aplikasi dina 2001 jeung GM anyar 3600 truk runtuyan. Duanana model anu Unit PTO sarua jeung bédana dina shifting sarta ningkatna kit diperlukeun. Modél GM merlukeun pamakéan solenoid husus sarta hidrolik pompa tubing, kitu ogé shields panas pikeun PTO tur langsung-gandeng pompa hidrolik.

Boh ga tur GM ngagunakeun a shift solenoid dipasang jauh jeung disingget panutup bearing katutup tetep ukuran PTO ka minimum a.

Fitur konci / kauntungan:

  • tipe shifting clutch: positip, teu “clash gear” papacangan
  • ukuran ci: instalasi gampang
  • jauh solenoid: Ngajaga solenoid jauh ti sumber panas (meakeun tanaga) – ngurangan ukuranana PTO
  • kit instalasi custom: Meets GM syarat shielding panas – Nyadiakeun sagala kurung jeung hardware perlu simplify instalasi

Mun anjeun mibanda patalékan atanapi peryogi bantuan identifying PTO Anjeun atawa bagian, ngahubungan kami kiwari, atanapi nelepon kami Senén ngaliwatan Jumaah 8AM mun 5PM Est di 877-766-4600 atawa 407-872-1901. Urang nawiskeun dinten anu sami, pengiriman barang dunya.

Aplikasi umum:

  • truk dump

  • Wreckers

  • Hawa Ember truk

  • angkat Gates

  • Dengdekkeun Balik Pamawa Car

Muncie ga / GM Series PTO Dimensi

Muncie GA GM Dimensions

Muncie ga / GM Series Bagian MecahkeunMuncie ga / GM Series PTO Parts Breakdown

Muncie ga / Service GM ManualMuncie ga / GM Series Service Manual

Muncie CS24 / Manual Instalasi CS25Muncie CS24 / Instalasi CS25 Series PTO & Manual boga urang

Muncie ga / GM PTO Series Spesifikasi
perumahan Konstruksipangleuleusna ti antara Beusi
Kongrés panggedena ditawarkeun2.0 jeung. di.
shift Solenoidkapencil
PTO Kaluaran aci3/4″ – 11 spline
Rotatable Kongrés Flangestandar
Beurat perkiraan35 lbs. (15.88 Kg.)
Max torsi
Intermittent158 lbs.ft. (214 nm)
terus-terusan111 lbs.ft. (150 nm)
MAX HP (@ 1,000 rpm)
Intermittent30 HP (22 kW)
Treuk Bagian Store

Kudu ngarojong FREE ti salah sahiji ahli kami?