Muncie 82 PTO

Muncie 82 runtuyan PTOgambaran:

The Muncie 82 PTO Series mangrupakeun tugas beurat, 8 baud PTO dirancang pikeun nyetir parabot mékanis jeung volume tinggi atawa sababaraha bagian nu numput hidrolik kalawan syarat torsi tinggi. The 82 Runtuyan ngabogaan perumahan beusi matak, uas atawa hawa shift, sarta pilihan tunggal / dual hidrolik pompa mounts.

Fitur konci / kauntungan:

  • Nepi ka 500 lb.-ft. kapasitas torsi na 95 H.P. @ 1000 rpm: Kakuatan pikeun ngajalankeun numput volume tinggi, blowers CFM tinggi
  • Ganda akting shift hawa: Dursasana positif sarta paleupasan
  • Dua jenis kaluaran pendamping flange: Versatility pikeun pompa jauh jeung drive mékanis
  • Tujuh langsung pilihan pompa Gunung: S.A.E. “B”, “BB”, “C”, “D”; na DIN 5462 mounts
  • Rotatable flanges Gunung langsung: Ngamungkinkeun pompa bisa diposisikan pikeun clearance maksimum.

Mun anjeun mibanda patalékan atanapi peryogi bantuan ngahubungan kami kiwari, atanapi nelepon kami Senén ngaliwatan Jumaah 8AM mun 5PM Est di 877-766-4600 atawa 407-872-1901. Urang nawiskeun dinten anu sami, pengiriman barang dunya. didatangan kami toko web pikeun nempo inventory patempatan kami.

Aplikasi umum:

  • Tankers PCplus garing

  • vakum truk

  • kelas 8 Wreckers

  • Mixers Feed bulk

  • log Loaders

  • susunan generator

  • tank truk

The Muncie 82 Runtuyan PTO boga kakuatan pikeun ngajalankeun numput volume tinggi, blowers CFM tinggi. Ganda akting shift hawa keur papacangan positif sarta paleupasan. Dua pendamping jenis kaluaran flange nambihan versatility pikeun pompa jauh jeung drive mékanis. Tujuh langsung pilihan pompa Gunung: S.A.E. “B”, “BB”, “C”, “D”; na DIN 5462 mounts.

Muncie 82 Runtuyan PTO brosurMuncie 82 Runtuyan PTO brosur

Muncie 82 Runtuyan PTO Bagian MecahkeunMuncie 82 Instalasi runtuyan PTO & Manual boga urang

Muncie 82 runtuyan Spesifikasi
perumahan Konstruksituang Beusi
Babandingan speed8
Kaluaran aci Options9
Rotatable Kongrés Flangestandar
arrangements Majelis2
Beurat perkiraan85 lbs. (38.6 Kg.)
Max torsi
Intermittent500 lbs.ft. (678 nm)
terus-terusan350 lbs.ft. (475 nm)
MAX HP (@ 1,000 rpm)
Intermittent95 HP (71 kW)
terus-terusan67 HP (50 kW)