Muncie CS41 PTO

Muncie CS41 PTOgambaran:
The CS41 Series PTO mangrupa tugas tambahan beurat, Clutch PTO Shift dirancang pikeun Allison WorldR na Hileud transmisi otomatis. The CS41 Series PTO geus kalibet ku solenoid diaktipkeun, pak clutch baseuh jeung ciri anu solenoid jarak jauh dipasang pikeun instalasi langkung ringkes. CS41 kasebut dipeunteun pikeun 600 lb.ft. torsi / intermittent na 420 lb.ft. torsi / kontinyu.

Mun anjeun mibanda patalékan atanapi peryogi bantuan identifying PTO Anjeun atawa bagian, ngahubungan kami kiwari, atanapi nelepon kami Senén ngaliwatan Jumaah 8AM mun 5PM Est di 877-766-4600 atawa 407-872-1901. Urang nawiskeun dinten anu sami, pengiriman barang dunya. didatangan kami toko web bagian PTO pikeun nempo inventory kami.

Fitur konci / kauntungan:

  • gears taneuh precision: kapasitas torsi tinggi jeung operasi sepi
  • Tambahan arah badag & komponén: torsi tinggi na durability
  • 1410 runtuyan jauh Gunung kaluaran aci: Pikeun drive pompa jauh
  • S.A.E. “C” na DIN 5462 Pilihan Gunung langsung: Fits numput pang populerna merlukeun asupan kakuatan tinggi
  • Rotatable flanges Gunung langsung: Ngamungkinkeun pompa bisa diposisikan pikeun clearance maksimum
  • Dua arrangements assembly: Ngamungkinkeun PTO ka jadi dipasang aci tinggi atawa low on boh sisi midiyeum
  • Baku tekanan lubrication: Taya ongkos tambahan

Aplikasi umum:

  • ingkar Equipment

  • Cranes

  • Equipment seuneu

  • Equipment konstruksi

Muncie CS41 Series brosurMuncie CS41 Series brosur

Muncie CS41 Series Bagian MecahkeunMuncie CS41 Series PTO Parts Breakdown

Muncie CS41 boga ManualManual Muncie CS41 Series Nu boga urang

Manual Instalasi Muncie CS41Manual Instalasi Muncie CS41 Series

Muncie CS41 PTO Series Dimensi

Mucnie CS41 series dimensions

Muncie CS41 PTO Series
perumahan Konstruksipangleuleusna ti antara Beusi
Babandingan speed3
Kaluaran aci Options3
Rotatable Kongrés Flangestandar
arrangements Majelis2
Beurat perkiraan69 lbs. (31.3 Kg.)
Max torsi
Intermittent600 lbs.ft. (813 nm)
terus-terusan420 lbs.ft. (569 nm)
MAX HP (@ 1,000 rpm)
Intermittent114 HP (85 kW)
terus-terusan80 HP (60 kW)
Treuk Bagian Store

Kudu ngarojong FREE ti salah sahiji ahli kami?