Muncie Alpha PTO

muncie alfa PTOgambaran:

Muncie Power Produk’ anyar * Alpha * Runtuyan PTO migunakeun komponén internal tahan tina Muncie TG Series, dina perumahan langkung ringkes. Mékanisme shift integral nyadiakeun clearance ditangtoskeun on Dodge Ram 4 x 4 chassis kalawan transmisi manual.

Fitur konci / kauntungan:

  • Pangleuleusna ti antara Beusi Perumahan: Luhur Kakuatan vs matak Beusi Perumahan
  • 6 atanapi perumahan 8-baud: Pikeun instalasi disederhanakeun
  • gear input konstan bolong: Isolates transmisi ti kasalahan Dursasana
  • ukuran ci: Ngaminimalkeun interférensi ningkatna
  • Listrik / pilihan shift hidrolik: Eliminates butuh kabel shift
  • flanges hidrolik Rotatable: Maximizes pompa clearance

Mun anjeun mibanda patalékan atanapi peryogi bantuan identifying PTO Anjeun atawa bagian, ngahubungan kami kiwari, atanapi nelepon kami Senén ngaliwatan Jumaah 8AM mun 5PM Est di 877-766-4600 atawa 407-872-1901. Urang nawiskeun dinten anu sami, pengiriman barang dunya.

Aplikasi umum:

  • truk dump

  • ingkar Kandaraan

  • vakum truk

  • Kandaraan utiliti

  • Truck Mounted Cranes

  • Pamulihan Kandaraan

  • Angkutan Otomatis

  • tank truk

PTO brosurMuncie Alpha Series PTO brosur

Muncie PTO Bagian MecahkeunMuncie Alpha Series PTO Bagian Mecahkeun

manual Muncie instalasiInstalasi Muncie Alpha Series & Manual boga urang

Muncie boga ManualMuncie Alpha Series PTO Supplemental Parentah Manual

Alfa Series Spesifikasi
perumahan Konstruksipangleuleusna ti antara Beusi
Babandingan speed7
Pitches gear ditawarkeunD94
Kaluaran aci Options6
Rotatable Kongrés Flangestandar
arrangements Majelis3
Beurat perkiraan22 lbs. (10 Kg.)
Max torsi
Intermittent230 lbs.ft. (312 nm)
terus-terusan161 lbs.ft. (218 nm)
MAX HP (@ 1,000 rpm)
Intermittent44 HP (33 kW)
terus-terusan31 HP (23 kW)
Treuk Bagian Store

Kudu ngarojong FREE ti salah sahiji ahli kami?