Muncie malik RG RL 83 PTO Series

Muncie malik RG RL 83 PTO Seriesgambaran:

The RG Series PTO nawarkeun hiji speed gancang sareng salah speed ngabalikkeun. Dirancang dipaké dina aplikasi lir ukur, the RG is a 6-bolt unit with standard lever shift, jeung hawa-shift dibekelan pilihan sadia.

Fitur konci / kauntungan:

  • rotasi kaluaran malik: Idéal pikeun nyetir winches mékanis atawa cocog pangabutuh rotational parabot disetir
  • 6 ningkatna tur kamampuhan torsi: Nyadiakeun aplikasi pikeun syarat kakuatan paling
  • gears input konstan bolong: Ngajaga gears transmisi ti karuksakan tina prosedur shift bener
  • Hawa-shift pilihan sadia: nyadiakeun basajan, fungsi shift positif

Aplikasi umum:

  • Cairan Transfer ngompa

  • Winches mékanis

Muncie RG PTO brosurMuncie RG Series PTO Parts Breakdown

Muncie RG PTO Bagian MecahkeunMuncie RG Series PTO Service Manual

Muncie RL PTO Service ManualMuncie RL Series PTO Service Manual

Mecahkeun Manual Muncie RL PTO BagianMuncie RL Series PTO Bagian Mecahkeun

Muncie malik PTO Spesifikasi

RG Series RL Series 83 Series
perumahan Konstruksialuminiumaluminiumtuang Beusi
Beurat perkiraan22 lbs. (38.6 Kg.)25 lbs. (11.3 Kg.)115 lbs. (52.2 Kg.)
Max torsi
Intermittent140 lbs.ft. (190 nm)200 lbs.ft. (271 nm)500 lbs.ft. (678 nm)
MAX HP (@ 1,000 rpm)
Intermittent26 HP (19 kW)38 HP (28 kW)95 HP (71 kW)
Treuk Bagian Store

Kudu ngarojong FREE ti salah sahiji ahli kami?