Muncie FR / FA PTO Series

Muncie FR / opat PTOgambaran:
The Muncie FR FA PTO Series, kakuatan nyokot-offs anu dirancang migawé bareng kalayan insinyur Ford Motor Company urang pikeun nyocogkeun 5R110 nu TorqShiftR sarta 4R100 transmisi otomatis

Aya dua model pikeun tiap runtuyan sadia: nu FR63 na FA62 pikeun dua kandaraan roda drive, jeung FR67 na FA64 pikeun opat kabayang drive. FR63 nu, FR67, sarta FA62 anu sadia dina duanana model pompa Gunung jauh jeung langsung. FA64 geus sadia salaku hareup aci, langsung modél pompa Gunung wungkul. Kabéh nu baseuh tipe clutch kakuatan nyokot-offs.

Mun anjeun mibanda patalékan atanapi peryogi bantuan identifying PTO Anjeun atawa bagian, ngahubungan kami kiwari, atanapi nelepon kami Senén ngaliwatan Jumaah 8AM mun 5PM Est di 877-766-4600 atawa 407-872-1901. Urang nawiskeun dinten anu sami, pengiriman barang dunya. didatangan kami toko web bagian PTO pikeun nempo inventory kami.

Muncie FR67 Dimensi

Muncie FR67 Series PTO Dimensi

dimensi FR63 Muncie

Muncie FR63 Series PTO Dimensi

Fitur konci / kauntungan:

  • Desain solenoid integral (FR67): Ngurangan waktu instalasi
  • Solenoid diaktipkeun shift clutch: positip, teu “clash gear” papacangan
  • Hélik gearing sakuliah (FA): operasi sepi
  • Pra-ngonpigurasi wiring abah: gampil, nyolok-di instalasi
  • model Gunung jauh jeung langsung: Serbaguna pompa ningkatna
  • jaminan Sataun: Pamastian kualitas

Aplikasi umum:

  • truk dump

  • Wreckers

  • salju Plows

  • Hawa Ember truk

  • Dengdekkeun Balik Pamawa Angkat

  • angkat Gate

Muncie en / FA brosurMuncie FR / Series FA PTO brosur

Muncie FR / FA Series Bagian MecahkeunMuncie FR/FA Series PTO Parts Breakdown

Muncie FR / Service FA ManualMuncie FR / FA Series Service Manual

Manual Instalasi Muncie FR / FAManual Instalasi Muncie FR / FA Series PTO

Muncie PTO Series FAMuncie FR PTO Series
perumahan Konstruksipangleuleusna ti antara Beusialuminium
Kongrés panggedena ditawarkeun2.9 jeung. di.2.0 cu.in.
Kaluaran aci Options3/4″- 11 spline
Rotatable Kongrés Flangestandar
Beurat perkiraan34 lbs. (15.42 Kg.)
Treuk Bagian Store

Kudu ngarojong FREE ti salah sahiji ahli kami?