Muncie FR66 PTO

Muncie FR66 PTOgambaran:
mesin solar dinten ieu ulah nyieun gampang pikeun pamasangan numput clutch sarta ningkatna kit!
solusi: Muncie urang FR66 PTO Series Power Candak-Pareum
The 2011 Ford Super Kawajiban, dilengkepan hiji otomatis Transmission 6R140 jeung Muncie FR66 Series PTO bisa ngirimkeun kakuatan hirup mun sistem hidrolik Anjeun.

FR66 nu bisa nganteurkeun nepi ka 200 pon. ft. tina torsi pikeun aplikasi cicing tur aplikasi mobile anu mungkin jeung nepi ka 120 pon. ft. tina torsi. Ucapkeun pamit ka ratings kakuatan low, belts ngagantian, jeung pamasangan pompa clutch susah.

Muncie urang FR66 Series PTO nyadiakeun kapasitas torsi maksimum ku instalasi heran basajan. Muncie Power carries the widest range of auxiliary power for the Ford. If the Torqshift automatic is your choice, mung FR runtuyan PTO bisa nyadiakeun nepi ka 190 Ft-lbs of torsi output.

Mun anjeun mibanda patalékan atanapi peryogi bantuan identifying PTO Anjeun atawa bagian, ngahubungan kami kiwari, atanapi nelepon kami Senén ngaliwatan Jumaah 8AM mun 5PM Est di 877-766-4600 atawa 407-872-1901. Urang nawiskeun dinten anu sami, pengiriman barang dunya. didatangan kami toko web bagian PTO pikeun nempo inventory kami.


Fitur konci / kauntungan:

  • Solenoid diaktipkeun shift clutch: positip, teu “clash gear” papacangan
  • Hélik gearing sakuliah (FA): operasi sepi
  • Pra-ngonpigurasi wiring abah: gampil, nyolok-di instalasi
  • model Gunung jauh jeung langsung: Serbaguna pompa ningkatna
  • jaminan Sataun: Pamastian kualitas

Aplikasi umum:

  • Cranes

  • truk dump

  • Wreckers

  • salju Plows

  • Hawa Ember truk

  • angkat Gate

  • Pakakas hidrolik

  • Bale paku

  • Dengdekkeun Balik Pamawa Car

Muncie FR66 ProchureMuncie FR66 Series PTO brosur

Muncie FR66 Series Bagian MecahkeunMuncie FR66 Series PTO Parts Breakdown

Muncie FR66 Service ManualMuncie FR66 Series Manual boga urang

Manual Instalasi FR66 MuncieManual Instalasi Muncie FR66 Series PTO

Muncie CS41 PTO Series
perumahan Konstruksipangleuleusna ti antara Beusi
Pompa ngalir @ 1200RPM2.4 – 13.3 GPM
Baku Kaluaran aci1 – 1/4″ diameter
PTO Kaluaran aci (langsung gunung)3/4″ – 11 Spline
Rotatable Kongrés Flangestandar
Beurat perkiraan28 lbs. (12.7 Kg.)
Max torsi
Intermittent200 lbs.ft. (271 nm)
terus-terusan 140 lbs.ft. (190 nm)
MAX HP (@ 1,000 rpm)
Intermittent39 HP (29 kW)
terus-terusan22 HP (16 kW)
Treuk Bagian Store

Kudu ngarojong FREE ti salah sahiji ahli kami?