Muncie PTO aci penyuluh

extension aci Muncie PTOgambaran:

The Muncie PTO extension aci, keur Allison 3000 jeung 4000 transmisi runtuyan nyadiakeun instalasi pompa hidrolik gampang ku cara ngagerakkeun pompa hidrolik Gunung kana pungkur transmisi anu. Aci ekstensi nu aya pikeun paling Allison 3000 & 4000 Series transmission applications and popular pump mounts.

Fitur konci / kauntungan:

  • fits Allison 3000 jeung 4000 transmisi runtuyan – transmisi otomatis populér
  • mounts langsung gear atanapi piston badag numput – ngagantikeun driveline; Potongan waktos instalasi
  • Ngagantikeun engine drive hareup – Eliminates biaya ningkatna hareup; kinerja ningkat – pompa kasebut lokasina ngadeukeutan ka suplai minyak
  • Locates pompa di handapeun treuk nu – lokasi aman
  • Opat ukuran output – S.A.E. “B”, “BB”, “C”, na DIN 5462 – Fits model pompa populér

Aplikasi umum:

  • ingkar Equipment

  • Equipment utiliti

  • awak dump

  • És na Kandaraan Control Salju

Muncie aci ekstensi brosurMuncie PTO Shaft Extensions Brochure

Muncie aci ekstensi Bagian MecahkeunMuncie PTO aci penyuluh Bagian Mecahkeun

Muncie aci ekstensi Service ManualManual Instalasi Muncie PTO aci penyuluh

Catetan pikeun aci extension:

1. Transmisi kudu boga rojongan pungkur dipasang sakumaha disadiakeun ku produsén wahana.

2. Allison 4000 Series: ES ayeuna teu sadia kanggo 7 transmisi HD4700 speed. Henteu ayeuna sadia pikeun sagala 4000 retarder atanapi unit kalawan coolers minyak pungkur-dipasang.

3. Kabéh ES kit anu keur arrangements PTO aci low. "3" di sisi kénca sarta "1" di sisi katuhu.

Muncie PTO aci penyuluh Spesifikasi
Kaluaran aci OptionsS.A.E. “B” S.A.E. “BB” S.A.E.”C” FROM 5462
Rotatable Kongrés Flangenuhun
Assembly Artangements2
Beurat perkiraan42 lbs. (19.05 Kg.)
Max torsi
kalawan CD10:
Intermittent400 lbs.ft. (542 nm)
terus-terusan280 lbs.ft. (379 nm)
Kalawan CS10 / 11:
Intermittent500 lbs.ft. (678 nm)
terus-terusan350 lbs.ft. (475 nm)
Kalawan CS24 / 25:
Intermittent325 lbs.ft. (440 nm)
terus-terusan228 lbs.ft. (308 nm)
Kalawan CS40 / 41:
Intermittent600 lbs.ft. (813 nm)
terus-terusan430 lbs.ft. (569 nm)
MAX HP (@ 1,000 rpm)
kalawan CD10:76 HP (57 kW)
Kalawan CS10 / 11:95 HP (71 kW)
Kalawan CS24 / 25:62 HP (46 kW)
Kalawan CS40 / 41:42 HP (85 kW)
Treuk Bagian Store

<p gaya =”téks-align: pusat;”><gaya bentang =”warna: #ffffff; font-ukuran: 34px;”><kuat>Kudu ngarojong FREE ti salah sahiji ahli kami?</kuat></bentang></p>